İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. İnternet Tarayıcıları / Web Browser
İnternet Tarayıcıları / Web Browser

Opera Mobile ücretsiz mi olacak?

Nemesis08.02.20080 cevap3.437 görüntüleme
#1
Mobil -daha doğrusu avuca sığacak kadar mobil- aygıtlarda tarayıcı seçenekleri genişlemeye doğru giderken Opera'nın Opera Mobile versiyonunu da ücretsiz halde sunabileceği konuşuluyor.

Opera Mobile şu anda 30 günlük deneme süresiyle indirilebiliyor; bu süreden sonra kullanmak istiyorsanız ücret ödemek gerekiyor. Ancak bu durum Mozilla ve Skyfire'ın pazara girmesiyle değişebilecek. Mozilla, şu an için 1.5.x sürümünü taban alan bir MobileFirefox ile akıllı telefon ve avuçiçi aygıtlara girme potansiyeli taşıyor. Bir Opera yöneticisinin yaptığı bir açıklamaya göreyse Opera, Opera Mobile için "nasıl bir yol izleyeceğine henüz karar vermemiş". Bu ifade pekala Opera Mobile'ın ücretsiz olmaya doğru gidebileceği anlamına gelebilir söylentisine yolaçıyor. Opera daha önce Firefox'un başarısıyla birlikte masaüstü tarayıcısı Opera Browser'ı ücretsiz hale getirmişti.

Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.