İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Orman'dan Çağrı

goodolddays16.05.20135 cevap847 görüntüleme
2010'den beri6.907 mesaj
#1

Fikret Orman’dan Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal’a çağrı! Can kaybına kadar varan kulüplerarası gerilime yorum getiren Orman, üç büyük başkanları olarak bir araya gelebileceklerini söyledi. Çağrıya F.Bahçe olumlu cevap verdi...



Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları tarafından, okulun Ayazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen "100 Yıllık Okullar Şöleni"'ne katılan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanlarına çağrıda bulundu.
Orman'dan çağrı geldi!
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında en genç kulüp başkanın kendisinin olduğuna dikkati çeken Orman, "Camiamız itibariyle en eski camia da biziz. Önümüzdeki haftalarda bir araya gelebiliriz. Gerek Ünal Aysal, gerekse Aziz Yıldırım ile şahsi ve camia olarak iyi ilişkilerimiz var. Bir organizasyon yapabiliriz. Hep beraber bir araya gelebiliriz. Hem sezon sonunda bir arada oluruz hem de Türk sporuna iyi bir mesaj verebiliriz" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'DEN OLUMLU YANIT
Fikret Orman'ın bu çağrısına Fenerbahçe'den destek ve olumlu yanıt geldi. Fenerbahçe Yöneticisi Deniz Tolga Aytöre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın çağrısına cevap olarak "Biz ve başkanımız her türlü birlikteliğe varız; yeter ki gerçekçi, samimi ve yüzyüze olsun" diyen yanıt verirken, bu konuda bir adım atılmazsa ilk adımı kendilerinin atacağını da vurguladı.

NTV Spor
Cevaplar
2013'den beri2.765 mesaj
#2
Takımların uzlaşması çok önemli yoksa her derbi bir olay.
goodolddays Konuyu açan
2010'den beri6.907 mesaj
#3
Maç dışı olaylardan dolayı futboldan soğuduk resmen. Bu işe ciddi manada el atılması gerek.
2008'den beri239 mesaj
#4
kesinlikle katılıyorum inşallah gerçekleşir.
2013'den beri2.765 mesaj
#5
bt38 dedi: ↑
Maç dışı olaylardan dolayı futboldan soğuduk resmen. Bu işe ciddi manada el atılması gerek.
Bu işi prime döken medyanın da elini taşın altına koyması gerek tarafcı yayıncılıktan vazgecmesi gerekiyor inşallah düzelir herşey türk futbolu adına.
2008'den beri12 bin mesaj
#6
Centilmenlik anlaşması yapılmalı...

3 büyüklerin, başkanları, yöneticileri, teknik kadrosu ve oyuncuları rakip takım hakkında yorum yapmayacak!

Taraftar grupları takım yönetimleri tarafından davet edilip hizaya sokulacak!
Taraftarın sadece kendi takımını desteklemesi istenecek, taraftar hiç bir şekilde rakip takımın adını ağzına dahi almayacak, küfür etmeyecek, marşlarında alay edici, küçük düşürücü, tahrik edici, hakaret eden sözler barınmayacak!

Tribündeki pankartlar ciddi derecede kontrol altında tutulacak, taraftar pankartlarda sadece kendi takımını destekleyici unsurları kullanacak, rakip takımlarla ilgili ifade, sembol vs pankartlarda yer almayacak!

Futbolcular ciddi derecede uyarılacak, maçta futbolcu kendi işine bakacak! Tribüne şov olsun diye rakip takımın oyuncusuyla diyaloğa kavgaya tutuşmayacak!

Özellikle derbi maçlarda olay çıkaran kavga çıkaran futbolcular öncelikle takım içinde ciddi yaptırımlara uğrayacak!

Tribünlerde olay çıkaran, sahaya yabancı madde atan, ırkçılık göstergesi olan hareketler yapan taraftarların gözünün yaşına bakılmayacak bir daha ömür boyu tribünlere girmesi yasaklanacak!

Takımların, rakip takımların sahalarında abartılı kutlamalar yapması yasaklanacak, diğer takımın taraftarlarını tahrik etmesi önlenecek! Galibiyet sevinci yaşanabilir ama kutlama vs herkesin kendi sahasında yapılacak!

Mümkünse maçlara belli düzeyde alkol almış taraftarın girmesi engellenecek!

Sahaya dalan taraftar bir daha sahaya girmek bir yana bir daha stada bile giremeyecek!

Takımlar bunları yaptıktan sonra, medya ayağı düzeltilecek, sırf reyting olsun diye bir birini programdan gırtlaklayan reklam arasında sarmaş dolaş olan agresif yorumcuları ya kendilerine çeki düzen verecek ya da ekranlara çıkarılmayacak.

Hakemler sahada pozisyonu tek seferde görüp karar veriyorlar.
Televizyonlarda tartışmalı pozisyonlar normal hızda pozisyonu sadece bir kez gösterecek! Herkes kendi fikrini söyleyecek o kadar! Hakem sahada yavaş çekimde defalarca izleyip karar vermiyor!

Bunlar ilk aklıma gelenler...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.