İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Pato Corinthians'ta!

AliA04.01.20138 cevap1.635 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1
Brezilya Ligi takımlarından Corinthians, İtalyan devi Milan'ın golcüsü Pato'yu renklerine bağladı.



Brezilya Ligi takımlarından Corinthians sonunda hayaline kavuştu ve Milan'ın golcüsü Pato'yu renklerine bağladı.

Milan'dan ayrılmak istediğini açıklayan Pato'nun bu tutumunun ardından İtalyan ekibi Corinthians ile sürdürdüğü görüşmeler sonrasında 15 milyon euroluk teklifi kabul etti.

Corinthians Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Pato'nun transferini resmen duyurdu. Yapılan açıklamada Brezilyalı golcünün 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Önümüzdeki günlerde sağlık kontrollerinden geçecek olan Pato'nun Corinthians ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Corinthians Kulübü ayrıca Pato'nun bir sonraki satışında elde edilecek gelirin yüzde 60'nın kendilerine kalacağını, yüzde 40'lık bölümün ise Brezilyalı golcüye verileceğini duyurdu.

Öte yandan Pato transferinin açıklanmasının ardından yaptığı kısa açıklamada, "Milano'da birlikte çalıştığımız herkese, bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Milan'ı unutmak hiç kolay olmayacak.

Sürekli oynamak adına bu kararı aldım ve Corinthians'a gitmeyi tercih ettim. Her zaman Milan'a ve bu renklere bağlı kalacağımı kimse unutmasın" ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bekleneni bir türlü veremeyen Pato, Milano temsilcisinde bir türlü güvenilen isim olamadı. Milan'da 150 maça çıkan Brezilyalı golcü Pato 63 kez fileleri havalandırdı.



Sporx
Cevaplar
2012'den beri143 mesaj
#2
xerli uğurlu olsun:):):):
2008'den beri14 bin mesaj
#3
pato gibi genç bir yıldız için 15 milyon çok değilmiş.
2008'den beri1.146 mesaj
#4
Çok fazla sakatlanıyordu zaten satmaları normal, en son Barcelona'ya attığı golü hatırlıyorum.
2009'den beri6.512 mesaj
#5
Artık peste arkadaşlara karşı milanı almanın anlamadı da kalmadı. Zlatan gitti, pato gitti. Hayırlı olsun. :D Şimdi gider şov yapar Cori de :D
2012'den beri198 mesaj
#6
Galatasarayda oynamasını isterdim daha 23 yaşında :(
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#7
Berlusconi açıklama yaptı. Pato 1,5 yıl sonra geri dönecekmiş.
2008'den beri21 bin mesaj
#8
brazilyalıların olayını anlamıyorum başarıyı bulamayınca al başını çek git hemen brazilyaya...
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#9


Corinthians, Milan'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız oyuncu Pato'ya imzayı attırdı.

23 yaşındaki futbolcunun bonservisi için italyan kulübüne 15 milyon euro ödeyen ve ülkedeki transfer rekorunu kıran Brezilya ekibi; Pato'yla da 4 yıllık sözleşme imzaladı. Pato Corİnthİans'la önemli başarılar elde etmek istediğini dile getirdi.

Milan'da geçirdiği 5 sezonda önemli tecrübeler elde ettiğini dile getiren Brezilyalı oyuncu, Silvio Berlusconi'nin "Pato, 1,5 yıl sonra İtalya'ya geri döner" şeklindeki açıklamasına katılmadığını söyledi.

Pato basın toplantısının ardından; yeni takım arkadaşları ve teknik direktörü Tite'yle tanıştı.

NTV Spor

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.