İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Patronunu Vur!

Ordo ab chaO14.08.20090 cevap1.012 görüntüleme
2009'den beri3.511 mesaj
#1
ABD'de birçok şirket çalışanları arasında takım uyumunu yakalayabilmek için bilgisayar oyunlarına başvurmaya başladı.

ABD'de bazı şirketler çalışanların kendi aralarında ve yönetimde bulunanlarla daha sıkı bağlar oluşturması için bilgisayar oyunları oynatmaya başladılar. Böylece takım halinde çalışma, yakınlık kurma ve zor anlarda karar verme gibi konularda gelişme kaydedildiği belirtiliyor.
Karşı karşıya olan oyunlar yerine, oyuncuların beraber hareket ettiği co-op oyunların tercih edildiği şirketlerde bazen herkesin birbirine karşı olduğu yapımlar da tercih ediliyor. Böylece gün içinde sinir olduğunuz patronunuzu oyunda vurabilme şansını elde edebiliyorsunuz.
Grinnell Computers, Havok ve Electronic Arts gibi şirketlerde böyle uygulamalar oldukça yaygın. Sağlanan başarının diğer şirketlere sıçraması da bekleniyor. Şirket içinde oynanan oyunların başında Valve'ın Left4Dead geliyor.
:: İş yerinde oyun oynuyor musunuz?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.