İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Donanım Sorunları ve Çözümler
Donanım Sorunları ve Çözümler

PC güvenli mod da resetlemiyor

vctmgnt06.09.20098 cevap1.514 görüntüleme
2009'den beri99 mesaj
#1
Arkadaşalar bilgisayarımı açıyorum 1-2 dakika sonra kendini resetliyor.Yani internet sayfasına girip bişe okuyamıyoım.O zaman kadar kendini resetliyor.sürekli böle oluyor.Ama güvenli mod da çalıştırınca resetlemiyor.Sorunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler.
Cevaplar
2009'den beri569 mesaj
#2
format at
vctmgnt Konuyu açan
2009'den beri99 mesaj
#3
Formatın dışında çözüm yok mu.Bazı cd leri eksik ekran kartı falan.
2008'den beri347 mesaj
#4
Kardeşim sorun bana göre donanımsal olabilir .
Güvenli modda pici kasmadan çalışır.
PSU güç kaynağın ve remlerine bi bak remleri çıkart tak bakalım .
2008'den beri8.051 mesaj
#5
Güvenli modda çalıştırıp bi virus taraması yap
2009'den beri569 mesaj
#6
resetleme fanlardan olabilir fanlara koblo filan degiyorsa veya herhangi bir nedenle pc aşırı ısınması nedeniyle resetlemiş olabilir.bi pc nin içini aç kontrol et hersey normal mi,önce donanımsal mı yazılımsal bir sorun mu var onu anlaman gerekir.sorun ne zaman ortaya çıktı overlock filan mı yaptın?
2009'den beri2.143 mesaj
#7
usta format at ardından internetten driverlarını indir
2009'den beri1.579 mesaj
#8
Öncelikle yapılması gerekenkasanın tozlu olan parçaları temizlenmeli daha sonra işlemci yerin sökülüp temizlendikten sonra thermal macunu sürülüp yerine takılır birde bu şekilde çalıştırılır sorun devam ediyorsa Power Supply değiştirilir,hala sorun devam ediyorsa ram slotları sivri bir cisimle (Teknik bilginiz yoksa denemeyin) temizlendikten sonra ramların yerleri değiştirilir tekrar denenir hala olmuyorsa klavye mause değiştirilir yani bilgisayara dışarıdan taktığınız herşey kontrol edilmelidir.sorun karşınıza illaki çıkacaktır.
vctmgnt Konuyu açan
2009'den beri99 mesaj
#9
Sağolun arkadaşlar rem i çıkarıp tekrar taktım bi de kabloları düzelttm.bi kaç tanede gereksiz pprogram sildim düzeldi.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.