İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Pentagon Facebook'u Engelledi

Akhun Aktosun06.08.20092 cevap1.460 görüntüleme
2009'den beri1.595 mesaj
#1
Amerikan Deniz Kuvvetleri Pentagon'dan, sosyal arkadaşlık sitelerinin engellenmesi konusunda talepte bulundu.

Amerikan Deniz Kuvvetleri, Facebook ve Twitter'ın da aralarında bulunduğu birçok sosyal arkadaşlık ve ağ sitesinin kendi bünyelerinde engellenmesi konusunda Pentagon'dan izin istedi. Engelleme talebinin arkasında yatan sebep ise, kötü niyetli insanların, bu siteler aracılığıyla ordu mensubu üyeler hakkında detaylı bilgi edinebilmesi olarak gösterildi.
Amerika Ordusu hali hazırda belirli yerlerde sosyal arkadaşlık sitelerini yasaklamışken bu genel yasak, tüm Amerikan Ordusu'na bağlı kurumlarda geçerli olacak ve istisna içermeyecek. Ordu yetkilileri konuyla ilgili olarak "Bu engelleme talebi son derece mantıklı ve yerinde, umarım yakın zamanda kabul edilir" dedi.

:: Bizim ülkemizdeki yasaklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri64 bin mesaj
#2
Aslında doğru bir karar.
2009'den beri8.421 mesaj
#3
Gerçekten Doğru bir Karar Ordu Mensubları Hakkında Bilgi Edinilmesi bu Kadar Kolay olmamalı

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.