İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Potada dev derbi heyecanı

Paramore11.02.20112 cevap821 görüntüleme
2010'den beri5.179 mesaj
#1
Galatasaray Medical Park'ı Avrupa sahnesinde saf dışı bırakan Fenerbahçe yarın ligde bir kez daha Galatasaray ile karşılaşacak.



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 17. haftası yarın İstanbul'da derbi heyecanına sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe, lig liderini belirleyecek önemli maçta karşı karşıya gelecek.Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 15.00'de başlayacak maçı Fatih Söylemezoğlu, Sami Özel, Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek.Ligde 16. hafta maçları sonrası birer mağlubiyeti olan ezeli rakiplerden Fenerbahçe averajla lider, Galatasaray Medical Park ise ikinci sırada bulunuyor.
Sezonun ilk yarısında Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılan maçı son 5 sezonun şampiyonu Fenerbahçe 74-68'lik skorla kazandı.Ezeli rakibini sezon öncesindeki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında da 75-58'lik skorla yenerek kupayı müzesine götüren Fenerbahçe ayrıca, FIBA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştiği Galatasaray Medical Park'a iki maçta da üstünlük kurarak, çeyrek finale yükseldi.
Derbi maçı, sezon başında yapılan anlaşma uyarınca deplasman takımı Fenerbahçe'nin taraftarları salonda izleyemeyecek.

kaynak
Cevaplar
2009'den beri9.574 mesaj
#2
Yenerizz çok rahat. :D
2009'den beri1.602 mesaj
#3
Bugün de derbi var. Erkek basketbol...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.