İnternetten 3 partlık proğram indirdim bunları nasıl birleştirebilirim??
Program partları birleştirme
Cevaplar
WinRAR kuruluysa partlardan birine sağ tıkla buraya çıkart.
Partları çıkarttıktan sonra proğramı daemon tools ile birleştirmeye gerek varmı??__kadıköyRAP__ dedi: ↑WinRAR kuruluysa partlardan birine sağ tıkla buraya çıkart.
Partlar çıktıktan sonra artık partların içinde ne var ben bilmiyorum. Daemon tools birleştirmez sanal sürücüye iso dosyasını sokar, partlardan iso mu çıktı?
daha indirmedim ama indirecektim içinden iso çıkarsa daemon tools ile açarım çıkmassa normal şekilde kurulum yaparım yardımlarınız için teşekkürler.__kadıköyRAP__ dedi: ↑Partlar çıktıktan sonra artık partların içinde ne var ben bilmiyorum. Daemon tools birleştirmez sanal sürücüye iso dosyasını sokar, partlardan iso mu çıktı?
beyler 8 part bişe var nası birleştirebilirim .exe uzantısı ama simgesi fln yok 8 part
bir klasör e topla buraya çıkart de o otomatik diğer partları da çıkartıyor iso soyası var ise daemon tools yada değil ise oradaki setap dan gir
benim de 3 dosyalık partı nasıl birleştirip 1 part yaparım yardım