S
Bugün Ankara Optimum Sony mağazasına gittim yeni stok ne zaman gelecek dedim. Yarın geleceğini söyledi. Kaç gibi gelir dedim. Gün içerisinde geleceğini söyledi. Akşam gelsem kalır mı dedim hayır kalmaz dedi. O zaman sabahtan geleyim ben dedim. Siz bilirsiniz fiyatı 1699 tl dedi.
Başka her yerde sordum fiyatı 1549 tl dediler sony mağazasında bana verilen fiyata bakın ya bu adamlar bu ürünü satmak istemiyor ya da kendilerine ayırıyorlar bu ürünü. Karaborsada görüyoruz 2000 tl ye satılan ps4'leri adamların kendilerine ayırması mantıklı =) Ben eğer bana verilen fiyat gerçekten olağan dışı ise bu çalışanı şikayet etmek istiyorum sizce bu adam neden bana bu fiyatı vermiş olabilir:glare:
Cevaplar
K
Hiç durma şu an şikayet et o çalışanı Sony Eurasia'ya! :wink:
Sen yine iyi sabretmişsin. Ben olacaktım o fiyatı söylediğine söyleyeceğine pişman ederdim onu!
C
S
Amazondan almayı düşünmüyorum benim gıcık olduğum durdum satış elemanın bana verdiği fiyat. 1549 tl dese eyvallah diycem paramda hazır ama adam bana resmen ürünü satmamak için 1699 tl gibi bir fiyat verdi.
W
Resmi fiyat 1400 tl bence direkt şikayet et
S
Gönderdiğim mail aşağıdadır.
"Merhaba, bugün Ankara Optimum Sony mağazasına girdim ps4 stokları ne zaman gelecek dedim yarın geleceğini söylediler. Neyse ben yarın akşam geleyim o zaman dediğimde muhtemelen kalmayacağını söylediler. Sabahtan geleyim o zaman dediğimde ise fiyatın 1699 TL olduğunu söylediler. Benim sizden ricam bu mağaza çalışanlarının bana verdiği fiyat olağan dışı ise gerekeni yapmanızdır. "
G
Eleman şakamı yaptı kendince yoksa gerçekten fiyatı bilmiyordu sırf söylemek içinmi söyledi bilinmez kimsenin günahını almayalım belki mağaza müdürü ona o şekilde söyledi her ne kadar bu tür çalışanları sevmesemde kimsenin ekmeğiyle oynamak bana düşmez ister doğru söylesin ister yanlış kardeş işine karışmak gibi olmasın ama burada hiç büyük bir mesele göremiyorum ben sadece abartılmış bir fiyat var bence şikayetçi olmamalısın aldığı maaşla kim bilir kaç boğaza bakıyor adam yalan söylemişse söylemiş onun problemi bence büyüklük sende kalmalı...
S
Yanlış bilmiyorsam adam mağaza müdürüydü =) Verdiği fiyat uygunsuzsa aldığı maaşı hak etmiyordur zaten. Herkes işini düzgün yapsın o zaman.
G
Yanlış bilmiyorsam adam mağaza müdürüydü =) Verdiği fiyat uygunsuzsa aldığı maaşı hak etmiyordur zaten. Herkes işini düzgün yapsın o zaman.
sen bilirsin tabi ama uzatmanın gereği olduğunu düşünmüyorum ama gerçekten konuştuğun kişi mağaza müdürü ise demekki bir üçkağıt çeviriyor:) benimde aklıma soktun özledim eski günleri 1 tanede ben alacağım ps4 yatarak oynamanın verdiği haz bir başka oluyo ya :)
şu an teknosada stok mevcut, online almayı düşünürsen fiyat 1549 tl + 100 tl wp
çalışanın suçu değil sony mağaza müdürü var tanıdığım birisi bende bugun sordum onlara 1699 TL den satışa gelceğine dair bilgi verilmiş o da sana o yüzden o şekilde söylemiştir. Biraz mantık çerçevesi içinde bakarsanız eğer onun sana satmamak gibi bir durumu olamaz çünkü sattığı üründen prim alıyor satmak işine gelir. O yüzden fazla gaza gelmemek gerektiğini düşünüyorum en azından benim şahsi kanaatım bu yönde olurdu.
Benzer konuşmayı Erzurum'da ben de yaşadım. Yeni gelen stokların 1699 tl olacağını söylediler.
G
çalışanın suçu değil sony mağaza müdürü var tanıdığım birisi bende bugun sordum onlara 1699 TL den satışa gelceğine dair bilgi verilmiş o da sana o yüzden o şekilde söylemiştir. Biraz mantık çerçevesi içinde bakarsanız eğer onun sana satmamak gibi bir durumu olamaz çünkü sattığı üründen prim alıyor satmak işine gelir. O yüzden fazla gaza gelmemek gerektiğini düşünüyorum en azından benim şahsi kanaatım bu yönde olurdu.
ben söyledim arkadaşa günahını almayalım diye kimsenin ekmeğiyle oynamak olmaz neticede bizlerde emekçiyiz tabi aramızda patronlar varmıdır bilemem...
ben kendim oto kiralama sahibiyim bizede iş yapmak istemediğimiz insanlar geliyor kapkaçcı tipli fiyat bile verdirmiyorum araç bitti deyin geçin diyorum fiyat versen o parayıda vercek o zaman reddetmek daha zor olcak o yüzden bitti kesin ve net cevap.
yani sonuç olarak herkes para kazanmak için çalışıyor yoksa kimse sabahtan akşama bi mağaza içinde tıkılmak istemez. onu geçtim sattığı üründen para kazanan birisi hiç bir şekilde bu tarz bir şeyde yalan söylemez. farz edelim ki kendine ayırmak için söyledi neden fiyatta yalan söylesin ki akşam gelin der geçer gittiğinde de bitti hepsi satıldı der.
W
Arkadaşlar bugün eminönü sirkecide konsol araştırıyodum aslında amacım xbox 360 dı dedim başka fiyatlarada bakıyım ucuz dediğim yerlerde ps4 ün fiyatı 2000 tl sizce ps4 resmi olarak tekrar stok sıkıntısız gelince fiyatı sizce düşermi ?
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.