İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Donanım Tavsiyesi
Donanım Tavsiyesi

Psu nasıl

paradox66628.08.20113 cevap1.587 görüntüleme
2009'den beri127 mesaj
#1
arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama psu konusunda ne düşündüğünüzü bilmek istedim. sizce iyimidir. kaldırırmı benim sistemi. psu diğer psulara göre çok ufak duruyor ve havalandırma sistemi pek iyi değil ama ısınma olmuyor. birde psu gerçek 500W ' mı?

amd phenom IIX4 840 am3 (3.2 ghz)
4 gb kingston cl9 ram
gigabyte 880 gm ud2h
500 gb sata 7200 rpm
saphire 5830 extreme 1 gb ddr5 256 bit

psu : thermaltake rs 201 500W..

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

birde ekran kartım yarım saat oyun oynadıktan sonra baya bi ısınıyor psu ile alakası varmıdır acaba
Cevaplar
2008'den beri14 bin mesaj
#2
eğer sistemin 5830 çalışırken kilitlenmiyorsa, reset atmıyorsa psu kaldırıyor demektir. ısının da psu ile pek alakası yoktur. eğer psu fanı yetersiz geliyorsa psunun ısısı kasanın iç ısısını etkiler. bu durumda önemli olan kasanın soğutması nasıl? kasanda kaç tane fan var ve kaç cm?
2008'den beri14 bin mesaj
#4
kasanın soğutması pek iyi durmuyor. sadece arkada 1 adet 12 cm fan var. özellikle yaz günü pek etkili olmaz. ön tarafa veya yan kapağa fan takarsan daha etkili bir soğutma olabilir.



eğer kasa masa altında bir yerdeyse daha fazla sınır. tavsiyem, pencere kenarı gibi havadar bir yere koy ve yan kapağını çıkart. bu sayede daha serin olur. :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.