İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Galatasaray
Galatasaray

Robben Aslan'a koşuyor!

AliA24.04.201341 cevap4.598 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1


Sarı-kırmızılılar transferde büyük oynamaya devam ediyor ve bomba patlıyor...

Bayern Götze’yi bitirdi ve Hollandalı yıldız Alman devinde yolun sonuna geldi. Robben için artık her yol Galatasaray’a çıkıyor ve Sneijder vatandaşını bekliyor.

Ligde şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray, transferde boş durmayacak ve Şampiyonlar Ligi’ne yakışan bir top-class bir takım kuracak. Drogba ile Sneijder’in parasını fazlasıyla çıkaran ve mali açıdan sorunu olmayan sarı-kırmızılılar, bir dünya yıldızını daha ‘Aslan’ yapmaya kararlı.

GÖTZE GELDİ, İŞİ BİTTİ!

Listenin ilk sırasındaki isme Türk futbolseveri yabancı değil! 1 ay önce AMK’nın yazdığı Arjen Robben yine, yeniden gündemde… Dortmund’un yıldızı Götze’nin transferini 37 milyon euroya bitiren Bayern Münih, 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Robben ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor, Galatasaray da tetikte bekliyor.

Alman devinde bu sezon ilk 11’e girmekte zorlanan ve Götze transferi ile forma şansı iyice azalan Hollandalı oyuncu, milli takımdaki arkadaşı Sneijder ile İstanbul’da buluşabilir.

Cimbom Robben için 10 milyon euronun üzerinde bonservisi gözden çıkardı ve menajerler aracılığıyla Bayern Münih’e haber yolladı. İki kulübün pazarlık masasına oturması an meselesi…

INTER DE PEŞİNDE AMA …

29 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray’da oynamaya artık sıcak bakıyor. Inter de Arjen Robben ile ilgileniyor ama İtalyan devi sarı-kırmızılılar kadar bu transfere bütçe ayırmaya yanaşmıyor.

SNEIJDER’İ HEYECAN SARDI

Robben ismi sadece Galatasaray taraftarını değil oyuncularını da fazlasıyla heyecanlandırdı. Real Madrid’de Robben’in kader ortağı olan 1984’lü Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı’nda kaptanlığını yaptığı yaşıtını Galatasaray’a bekliyor. Gelecek sezon Sneijder’e göre bir takım kurmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim, Robben için şartları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor.

KARİYERİ TARTIŞILMAZ

Hollanda Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası finali, Chelsea ve Bayern Münih formaları ile 2 Şampiyonlar Ligi finali oynayan Arjen Robben’in kariyeri başarılarda doldu. Chelsea ile 2 Premier Lig şampiyonluğu, Real Madrid ile 1 La Liga şampiyonluğu bulunan Robben, Bayern Münih ile 2. Bundesliga şampiyonluğuna geçtiğimiz haftalarda ulaştı.

FENERBAHÇE’DE İSTİYOR

Götze’nin Bayern Münih’e transferi Türkiye’de ses getirdi. Alman devinde Robben’e yol görünmesi, Galatasaray’ın dışında Fenerbahçe’yi de harekete geçirdi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Robben’in bonservisini sordu. Ancak bu transferde Drogba-Sneijder faktörü ile Aslan ezeli rakibine göre bir adım önde.

GUARDIOLA SONU OLDU

Bayern Münih’te Müller ve Ribery gibi yıldızların gölgesinde kalmaya başlayan Arjen Robben için sonun başlangıcı Guardiola transferi oldu! Robben, önümüzdeki sezon Alman devini çalıştıracak Guardiola’nın sistemine uymuyor. Bu görüşü, Bayern Münih’in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld’in şu açıklaması tam anlamıyla destekliyor: “Robben sezon sonunda kulübünden ayrılmalı çünkü Guardiola’nın oyun sistemine hiç uymadığını düşünüyorum.”

HOLLANDALI YILDIZIN ALTERNATİFİ FİLDİŞİLİ

Robben transferi gerçekleşmezse, hücum hattı Gervinho ile güçlenecek. Fildişili Drogba ve Eboue, vatandaşlarının sarı-kırmızılı formayı giymesi için devreye girecek…

Galatasaray’da yeni moda Fildişili yıldızlar oldu. Didier Drogba ve Emmanuel Eboue’den çok memnun kalan sarı-kırmızılılar, yanlarına bir vatandaşlarını daha getirmeye hazırlanıyor: Gervinho.

Ancak Aslan’ın ilk tercihi tabii ki Arsenal’in yıldızı değil. Cimbom, Bayern Münih forması giyen Robben’i almak istiyor. Fakat piyasası yüksek olan Hollandalı futbolcu kadroya katılmazsa, Gervinho’ya parçalı giydirilecek.

Süratlı yapısı ve top tekniği ile dikkat çeken yıldız oyuncunun bonservis bedeli Galatasaray’ın cebini yakmayacak düzeyde: 6-7 milyon euro.

Eboue ve Drogba’nın milli takımdan çok iyi tanıdığı ve gelmesi için olumlu konuştuğu Gervinho da İstanbul seçeneğine sıcak bakmaya başladı.

Bahadır ÇOKİŞLER/AMK
Cevaplar
2007'den beri494 mesaj
#2
İmkansız. (Gelmesini Çok İsterim.)
2009'den beri13 bin mesaj
#4
Neler gördü bu forum usta. :D

Sneijder hakkında neler yazıldı neler.
2012'den beri432 mesaj
#5
bu adamı çok seviyorum. zibidi gonzalez gibi hızlı koşuyor. beşiktaşlıyım ama gelirse çok sevinirim. formasını da alırım
2013'den beri713 mesaj
#6
Drogba ve sneijder den sonra kim deseler inanırım olur mu olur
2009'den beri23 bin mesaj
#7
Koşarken sakatlanmasın da :)

Malum, kötü bir sakatlık geçmişi var.
2013'den beri588 mesaj
#8
mazruf dedi: ↑
Koşarken sakatlanmasın da :)

Malum, kötü bir sakatlık geçmişi var.
yok artık :D :D :D
2011'den beri4.314 mesaj
#9
Neden olmasın en büyük refaransı Mourinho sonra Drogba ve Sneijder

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resimde Gerçekden Göz Kırpıyor ha :):)
2011'den beri3.883 mesaj
#10
Dün iyiki bir gol attı.
Bizim medya kaçırmaz :)

Neyse...
Sakatlık geçmişine baktım da bu adam Avrupa'da bu kadar sakatlanıyorsa bizim ligde iki üç katı sakatlanır.
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#11
Bizim medya lafı benim için geçerli değil ona göre. :)

Haber doğru. Olur, olmaz onu bilemem.

Eğer alırsak TFF yabancı sayısını 2'ye düşürür garanti. :)
2011'den beri3.883 mesaj
#12
Lafım sana değil tabi.

Ama almasak iyi olur çıkmaz revirden yoksa :)
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#13
Dün Alba'yı kevgire çeviren de bu adamdı. :)

Önceden istemiyordum gelmesini ama kanım ısındı. :D
2009'den beri10 bin mesaj
#14
Sezon sonu ayrılırsa Sneijder ikna eder onu. Ne güzel 2 yengemiz olur :D
2012'den beri1.503 mesaj
#15
3 çileğimiz olacak abi Başkan bizi şımartacak gene :)
2012'den beri910 mesaj
#16
Yabancı kontenjanı :/
2009'den beri1.514 mesaj
#17
Drogba Ve Sneijder Olayları Farklı İdi Robben Gelmez.
Drogba Chelsea'den Çin'e Gitti.Oradaki Ortamı Beğenmedi Tekrardan Avrupaya Galatasaray'a Geldi.
Sneijder İse İnterte Kadro Dışı Bırakıldı İstenmeyen Adamdı Galatasaray'a Geldi.
Ama Robben Direkt 11 Oyuncusu Takımı %70 Şampiyonlar Liginde Final Oynuyacak.Çok Zor Robben Galatasaray'a Gelmesi.
2011'den beri1.329 mesaj
#18
bu tarz futbolculara gelmez diyipde gelince, işte o zaman bu gelmez diyen arkadaşları forumda görmek isteriz, :D niye gelmesin parayı bastırırsın alırsın referansları saglam galatasarayın.
2008'den beri312 mesaj
#19
müthiş bir şey olur ya keşke gelse.şu yabancı kontenjanını da artık serbest bırakın dünya yıldızı getiriyoruz oynatamıyoruz ya saçmalık
Misafir
#20
ykaduman dedi: ↑
müthiş bir şey olur ya keşke gelse.şu yabancı kontenjanını da artık serbest bırakın dünya yıldızı getiriyoruz oynatamıyoruz ya saçmalık
yabancı kontenjanını serbest bırakmak saçmalık, bence.
2008'den beri2.933 mesaj
#21
ÇARŞI İZMİR dedi: ↑
Drogba Ve Sneijder Olayları Farklı İdi Robben Gelmez.
Drogba Chelsea'den Çin'e Gitti.Oradaki Ortamı Beğenmedi Tekrardan Avrupaya Galatasaray'a Geldi.
Sneijder İse İnterte Kadro Dışı Bırakıldı İstenmeyen Adamdı Galatasaray'a Geldi.
Ama Robben Direkt 11 Oyuncusu Takımı %70 Şampiyonlar Liginde Final Oynuyacak.Çok Zor Robben Galatasaray'a Gelmesi.
Robben'in sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini ve takımdan ayrılacağını
biliyor muydun ?
ayrıca Götze alındı muhtemelen Levo yolda... shaqiri var...
artık Robben ve Ribery devri kapanıyor Bayern için..
2010'den beri1.638 mesaj
#22
haber o kadar saçma yazılmış ki bir de ciddiye alıp altına yorum yapılmış :)
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#23
Bu gelmez, şu gelmez, o gelmez, habere bak diyenlere ayrı ayrı hastayım. :)

Drogba’yı unutma Robben’e şaşırma!

Bayern Münih’in Hollandalı yıldızı için G.Saray'a “Gelmez” diyorlar ama, bir gerçeği unutuyorlar.



Ligde mutlu sona yaklaşan Galatasaray, çeyrek finale çıktığı Devler Arenası’nda daha da ileri gitmere kararlı. Sarı-kırmızılı yönetim transferde düğmeye bastı, rotayı Almanya’ya kırdı. Gündemdeki isim, tıpkı Sneijder ve Drogba gibi bir dünya yıldızı: Arjen Robben!

Bayern Münih ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Robben’in gelecek sezon takımı devralacak Guardiola’nın sistemine uymadığı ileri sürülüyor. Alman devinin tam 37 milyon euro bonservis ödeyerek Dortmund’dan Götze’yi transfer etmesi bu iddiayı doğruluyor. Ribery, Müller ve Götze’nin gölgesinde kalması muhtemel Hollandalı oyuncu için sarı-kırmızılılar tetikte bekliyor. Robben’in Bayern Münih-Barcelona Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında yıldızlaşması, Galatasaray’a olası transferi hakkında çatlak seslerin çıkmasına neden oldu.

FİLDİŞİLİ KUPAYI GETİRDİ

Ancak Drogba’nın nasıl geldiği unutuldu… Fildişili forvet geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinin yıldızıydı. Chelsea formasıyla Bayern Münih’e attığı golle maçın uzatmaya gitmesini sağladı, seri penaltı atışlarında sorumluluktan kaçmadı, atışı gole çevirerek kupayı İngiliz ekibinin kazanmasını sağladı.

İşte o “Galatasaray’a gelmez” denilen Drogba Şampiyonlar Ligi finalinden çok değil sadece 8 ay sonra sarı-kırmızılıların teklifine ‘Evet’ dedi, sıra Barcelona maçında 1 gol atan, 2 golü hazırlayan Robben’e geldi. Bu transferle bizzat başkan Ünal Aysal ilgilenecek. Aysal, Almanya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

AYSAL DEVREDE

G.Saray Başkanı, 15 milyon euro ile pazarlık masasına oturacak. Robben’i 4 sene önce Real Madrid’den 24 milyon euroya alan Bayern Münih ‘tok satıcı’yı oynarsa, Aysal 18-19 milyon euroyu gözden çıkaracak. Anlaşılan sarı-kırmızılılar bu transfer döneminde de çok konuşulacak…

BAHADIR ÇOKİŞLER/AMK

2008'den beri21 bin mesaj
#24
o kadar uzun boylu değil :D
tartışma çıkmasın diye de yorumlarımı uzatmıyorum.
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#25
Bizimkiler milleti deli edecek anlaşılan. :D

Şampiyonluk olayı bir geçse de başlasa şu dönem. Keyfimiz daha da yerine gelsin. :D
2009'den beri10 bin mesaj
#26
Solda Ambrabat sağda Robben. Gelirse dağıtırız ortalığı. :w00t:
2008'den beri7.658 mesaj
#27
Galatasaray isterse alır :)
2011'den beri3.710 mesaj
#28
Robben gelirse ucar bu takım. :D
2008'den beri1.474 mesaj
#29
Arkadaş nerden nereye, bundan 10 sene önce elit sınıf futbolcuların bırak transfer edilmesini hayalini bile kuramazdık şimdi ise görece olarak iyi bir kadrosu olan ve hali hazırda 2 süperstarı olan bir takımın taraftarıyız ve bir diğeri de yolda .
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#30
SwateR dedi: ↑
Solda Ambrabat sağda Robben. Gelirse dağıtırız ortalığı. :w00t:
Arda'yı geri alıp sola koysak süper olur aslında. :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.