İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Sadi Tekelioğlu'dan teşvik primi itirafı!

mazruf26.04.20163 cevap1.016 görüntüleme
2009'den beri23 bin mesaj
#1
Sadi Tekelioğlu: "Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı sırasında futbolcularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı."



SPORX - Bu sezon Trabzonspor'u da çalıştıran ve kariyerinde 14 farklı takımın başında bulunan Sadi Tekelioğlu, 23 yıl sonra ilginç bir iddiada bulundu.

Trabzonspor eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, yıllar sonra gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

360 TV'de Telegol programına konuşan Sadi Tekelioğlu, 1992/93 sezonuyla ilgili olarak, "Gençlerbirliği'ndeyken teşvik primi aldılar. Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı sırasında futbolcularım Galatasaray'dan teşvik primi aldılar. Zalad'ın meşhur 8-0 biten maçının senesinde. Aynı gün İstanbul'da 3-1 biten meşhur maçta. Maçın 1 farklı bitmesi için aldılar. Teşvik primini görmedim ama biliyorum. O dönemki futbolcular isterlerse beni mahkemeye versinler." iddiasını ortaya attı.

"Teşvik almayan oyuncu yoktur" diyen Sadi Tekelioğlu, "Sözümün arkasındayım" diyerek iddiasını ikrar etti.
Sadi Tekelioğlu'nun 'teşvik primi' iddiasında bulunduğu sezonda Galatasaray ve Beşiktaş 66'şar puanla ligi tamamlamışlar, sarı kırmızılı ekip +8 averaj üstünlüğüyle şampiyonluk kupasını kaldıran taraf olmuştu.

Sadi Tekelioğlu'nun teknik direktörü Valeri Nepomniachi'nin yardımcılığını yaptığı o sezonda Gençlerbirliği, Türkiye 1. Ligi'ni 35 puanla 10. sırada tamamlamıştı.
Cevaplar
2005'den beri19 bin mesaj
#2
Baş şikeci her zaman GS'dir. Bunu herkes biliyor.
2009'den beri14 bin mesaj
#3
Süper Lig'ten artık iğreniyorum.
Misafir
#4
Hepsi ayni .ok, savunulacak hicbir seyleri yok. Al birini vur ötekine.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.