İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Samsung OLED'i Kağıda Döktü!

Alengirli30.10.20085 cevap1.400 görüntüleme
#1
1 milimetre kalınlığındaki OLED paneller size ilginç geliyorsa, bir de 0,05 milimetreyi deneyin. İşte teknolojinin son harikası.

Samsung'un yeni "OLED sayfası", sadece 0,05 mm kalınlığı ile normal bir kağıda yakın katlanabilirlik sunuyor. 4 inç, 480 x 272 çözünürlükteki OLED ekran, 100.000:1 kontrast oranı ve 200 cd/m2 parlaklığa sahip. İncelik konusunda Samsung'u zirveye oturtan ekranın eksik kalan yönü ise diğer OLED ekranlarda kullanılan cam yüzey yerine membran bir kaplama tercih edilmiş olması. Samsung ürünün ticari kullanıma ne zaman açılacağı hakkında yorum yapmazken, OLED sayfa şimdiden bilim kurgu meraklılarına yeni ufuklar açıyor.
:: OLED günlük hayata ne zaman uyarlanır?

Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
:D hepsi fantezi yapıyo yaa
#3
daha dün 1mm lik bir marka çıkmıştı hemen yarıya indi. bu ne ya dün 1 bugün 0,5 . ama şimdi bunu duvara yapıştırıcan hem de her duvara sonra 3 boyutlu film izliycen. içinde. hem de korku filmi.
#4
palam dedi: ↑
daha dün 1mm lik bir marka çıkmıştı hemen yarıya indi. bu ne ya dün 1 bugün 0,5 . ama şimdi bunu duvara yapıştırıcan hem de her duvara sonra 3 boyutlu film izliycen. içinde. hem de korku filmi.
aslında mantıklı, her duvarda belli bir açıdan görüntü verilirse gerçek görüntü olur. :)
#5
1-2 asır sonra tuvalet kağıdı olarak kullanırız :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.