İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İkinci El Ürünler
  4. Oyun Satış / Takas
Oyun Satış / Takas

Satılık Uplay Hesapları

Byilmaz9112.11.20191 cevap1.268 görüntüleme
2018'den beri209 mesaj
#1
Herkese iyi akşamlar öncelikle, elimde 3 Adet satılık Uplay Hesabı mevcuttur;

-Hesaplar kimseye ait değildir, tamamen alım-satım için kullanılan hesaplardır ve daha önceden hiç kimseye devredilmemiş, satılmamıştır. Sıfır hesaplardır.

-Hesaplarla beraber E-mailler'i de devredilecek ve kullanıcının şifre değiştirme sıkıntısı ortadan kalkacaktır. (Kullanıcının satıcıya tam olarak güvenmesini amaçlamak üzere E-Mail komple kullanıcıya devredilecektir.)

Hesapların her birinin içerisinde;
*Assassin's Creed Unity
*Assassin's Creed IV: Black Flag
*Assassin's Creed Chronicles China
*Watch Dogs
*World In Conflict

oyunları mevcut olmakta ve her hesap içerisinde eksiksiz olarak hepsi bulunmaktadır.

Örnek olarak bir hesabı şuraya bırakıyorum;

Ekran Alıntısı.JPG

Hesaplar daha öncede belirtildiği üzere sıfırdır, tamamen alım-satım amaçlanarak oyunlar satın alınmış ve hesaplar geliştirilmiştir.

Uplay üzerinde piyasa değerleri toplamı: 404 TL olan oyunlar, tarafımca anlaşmaya bağlı olarak indirimle beraber karşı tarafa satılacak, ve World In Conflict oyunu fiyata dahil edilmeyerek hediye edilecektir. -%50 fiyatına varan indirimler söz konusudur.

Hesaplar içerisinde herhangi bir sıkıntı yoktur, sıkıntı yaşayan arkadaşlara benle ve hesapla alakalı bir sorun olduğu sürece teknik destek sağlanacak, şahsımı aşan olaylar dahilinde bir destek sağlanmayacaktır. Para iadesi konusu satıcı ile müşteri arasında gelişen olaylar dahilinde sonuç bulacaktır.
düzenlendi
Cevaplar
2017'den beri639 mesaj
#2
Bu oyunların tamamı ücretsiz dağıtıldı, For Honor'u almayı unutmuşsunuz sanırım.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.