İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. ShiftDelete.Net
  4. Forum Hakkında
Forum Hakkında

SDN Yenilik

Pesimistyle!26.02.201035 cevap3.210 görüntüleme Kilitli
#31
İmzalar kaldırıldı. Geçici bir süre aktiflenmiş olup eski sisteme geri dönüldü.
Cevaplar
#32
sadeliğin güzelliğini bozan, forumları abuk sabuk resimler ve saçma sapan mesaj kirliliğiyle yavaşlatan birşey İMZA ... gereksiz bence
#33
amesfa dedi: ↑
İmzalar kaldırıldı. Geçici bir süre aktiflenmiş olup eski sisteme geri dönüldü.
Güzel haber,teşekkürler :)
#34
İmza ile gerilim mi olur? Bunu insanlar nasıl becermiş asıl ona şaşırıyorum. Basit bir ruh hali göstergesidir. Resimleri kaldırırsın, belli bir karakter sınırlaması getirirsin. Olmadı ilk üye olan abuk subuk imza koymasın kaygısında isen mesaj sınırlaması getirirsin. Bu tarz yasaklar farklılık getirmez aksine eksikliktir. O zaman ayarlar kısmında niye var diye sorar insanlar. İmzanı ayarla, önizleme yap. iyi güzel ama çıkmaz. Hata mıdır? Hayır değildir kaldırdık. Ayarlar kısmını unutmuşuz ama. Hatta cevap yazdığım kısımda bile kocaman İmzamı göster kutusu var.
#35
Hayırlı olsun...
#36
İmza aktifleştirilmedi aslında forumda. Mesaj görüntüleme sistemini düzenlenirken yanlışlıkla aktif hale getirilmişti. Forumun yönetiminin genel kararı ile imza gösterimi kaldırılmıştı. Bu devam edecek. Kaldırılma nedeni belli aslında. İmza kısmını bir çok kişinin gereksiz şeyler yazmasıdır. Şimdilik konuyu kapatıyorum.

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.

Reklam