Herkese Merhaba
Selamlar
Cevaplar
Hoşgeldin
Merhaba :)
hosgeldin üyelik parasını yatırmamıssın kayıtlarda gozukmuyor nasıl uye oldunuz..sistemde bir hata olmalı lutfen yetkılı arkadaslar olaya el atsınlar biz aidatlarımız oduyoruz lutfen dikkat edelim bu konular cok hassas gercekten para her sey degıl ama biyere kadar sımdı bir uyeden almassak bunun sonu gelmez lutfen arkadaslar para lazım foruma.... B)
Aramıza hoşgeldin :)
Hoşbulduk :) para ksımına gelince üyalik ücreti uygun kaçmaz diye ben foruma bağış yapsam nasıl olur? belki menüde bir yeride bana ayırırlar ve benimde burda sayfam olur... olmammııı (A)
konu para olunca herşey uygundur kafana takma senCoward dedi:Hoşbulduk :) para ksımına gelince üyalik ücreti uygun kaçmaz diye ben foruma bağış yapsam nasıl olur? belki menüde bir yeride bana ayırırlar ve benimde burda sayfam olur... olmammııı (A)
Hoşgeldin Arkadasım bilmem kacıncı üye oldugun için bedava sana kıyak :)
hoşgeldin aramıza ...inş. beğenirsn SDN ailesini....
Merhaba..!Hoşgeldin ;)
Aramıza hoşgeldin forum kurallarını okumayı ihmal etmezsen sevinirim. :)
hoşgeldin aramıza..