İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Basketbol
Basketbol

Simone Pianigiani: “Asıl şimdi başlıyor”

Genero26.12.20124 cevap1.111 görüntüleme
#1


Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Simone Pianigiani, Euorleague’de gerçek şampiyonanın Top 16 turuyla birlikte başlayacağını söyledi.

Top 16 grubundaki ilk maçında, 28 Aralık Cuma günü deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker’de hazırlıklar devam ederken, Simone Pianigiani Resmi İnternet Sitemize açıklamalar yaptı.

Rakip Barcelona ve grubu değerlendiren Pianigiani, "Top 16’ya Barcelona ile başlamak güzel bir başlangıç olacak. Barcelona takımı, Euroleague şampiyonu olmak için kurulmuş bir takımdır. Euroleague’in ilk iki ayında müthiş rekor kırdılar.Bu tarz maçlar oynamak çok hoşumuza gidiyor. Top 16 gerçek şampiyonanın başlangıcı. Orada olmak çok güzel. Rekabet etmek istiyoruz. Bu gruptaki en zor maçımız olacak. Elimizden geleni yapacağız. Gruptan 4 takım çıkabilecek. Her maçı çok iyi oynamamız gerekiyor. Sonuna kadar neler olur kimse bilemez, yaşayıp göreceğiz, çünkü çok dengeli bir grup. Biz takım olarak sağlıklı olmaya başladık. Her şeyimizle çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda inşallah seviyemiz daha da yükselecek. Bu çok güzel bir test olacak ama zor bir test olacak. Biz her gün daha da iyi olacağız" dedi.

Kaynak

Cevaplar
#2
finalfour bekliyoruz Pianiagiani...
Genero Konuyu açan
#3
en az finalfour =) bekliyorum hem rodriguiz den hem pianigiani den
#4
İnşallah her şey istediğimiz gibi gider. Bu arada euroleague'in sisteminin değişmesi de iyi oldu, 6 maçta gruptan çıkmak zor oluyordu ama 14 maç uzun bir yol, inşallah ilk 4 de yer alıp önce final eight sonra da olursa finalfour istiyoruz.
Genero Konuyu açan
#5
adrasa dedi: ↑
İnşallah her şey istediğimiz gibi gider. Bu arada euroleague'in sisteminin değişmesi de iyi oldu, 6 maçta gruptan çıkmak zor oluyordu ama 14 maç uzun bir yol, inşallah ilk 4 de yer alıp önce final eight sonra da olursa finalfour istiyoruz.
evet haklısın bence herşeyden ziyade basketbol şöleni oldu her hafta heyecan var ve bu heyecan iyice uzadı şimdi =) artık devlerin de takılabileceği bir maraton oldu

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.