İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Skandala Bak!

muratteas11.05.20114 cevap2.775 görüntüleme
2009'den beri9.574 mesaj
#1
Çocuk Esirgeme Kurumu ve jandarma gibi kurumlarla öğrencilere dağıtılması gereken maç biletleri Bursa'yı savaş alanına çeviren holiganların üzerinde çıktı !..



Beşiktaş maçı öncesi Bursa'yı savaş alanına çeviren holiganları tek tek toplayan polis dün 17 kişiyi daha gözaltına aldı.

25'İ polis, 9'u taraftar olmak üzere 34 kişinin yaralanmasına neden olan olaylar sonrası gözaltına alınan 19 kişiden 17'sini savcılık serbest bıraktı. Yeni gözaltılar arasında Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve Bilet Satış Sorumlusu Sedat Şen ile tribün liderleri de var.

KULÜP müdürü ve bilet satış sorumlusunun, çocuk esirgeme, jandarma gibi kurumlara verilmesi gereken biletlerin olaylara karışan taraftarların üzerinden çıkması üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

YÖNETİCİ İrfan Koç, bedelsiz biletlerin, Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginliği düşünerek açık kale arkası tribünde bir bölüm için bastırıldığını söyledi. KOÇ, 'Biz sadece bu maçta uygulamak, Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında tampon bölge oluşturmak amacıyla polis koleji, jandarma, çocuk esirgeme ve futbol okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 3 bin adet bedelsiz bilet bastırdık. Gözaltına alınan birinin üzerinden de bu bilet çıkmış. Emniyet bu biletlerle ilgili bilgi topluyor. Osman Nuri Biçer ve Sedat Şen'in verdiğimiz bilgiler doğrultusunda serbest bırakılacağını düşünüyorum' diye konuştu.

Nerede biteceği belli değil
Bursa Valisi Şahabettin Harput, 'Gözaltına alınanların sayısında artış olması bekleniyor' dedi. Harput, 'Nerede duracağı, nerede biteceği, sayının kaç olacağını şu anda söylemek mümkün değil. Olaylarda kanun hakimiyeti, özgürlüklerin esas olması, kanun dışı hareketlere karşı kararlı bir duruş sergilenmesi, herkesin üzerinde ortak olarak durması gereken bir husustur' diye konuştu.

'TFF yetkilileriyle görüşecek misiniz?' sorusu üzerine Harput, 'Hayır görüşmeyeceğim, biz söyleyeceğimizi söyledik. Bundan sonra akıl, vicdan, hukuk ve mantık neyi gerektiriyorsa onu yapacağız' dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110511/skandala_bak_.html
Cevaplar
2008'den beri24 bin mesaj
#2
Tam skandal
2008'den beri3.778 mesaj
#3
Kulüp müdürü nün gözaltına alınması doğruymuş demekki
2008'den beri6.394 mesaj
#4
elektronik bilet sistemine geçilmeli ve kontrolü tff'de olmalı
2011'den beri1.646 mesaj
#5
Amaçları ne acaba merak ettim..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.