İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Son bomba Engin!

emubaltaci20.05.20102 cevap1.110 görüntüleme
2005'den beri19 bin mesaj
#1
G.Saray'dan Evren Büker'i alan Kepezli Ersin Görkem'le söz kesen Medical Park Trabzon, Beşiktaş ve milli takımın oyun kurucusu Engin Atsür'e de kancayı taktı
Galatasaray'dan Evren Büker'i alarak transferin ilk bombasını patlatan Medical Park Trabzonspor'un ikinci bombası Ersin Görkem oldu. Ligden düşen Kepez Belediye ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ersin'in, ikinci ligde oynamak istemediği ve anlaşmasını fesh etmek için kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Listedeki isimlerden ikisi ise Beşiktaş Cola Turka'dan. Trabzonspor'a 'evet' diyen ve 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen içerdeki alacaklarına karşılık bonservisini isteyen Cevher Özer, birikmiş parasının ödenmesiyle Beşiktaş'ta kaldı.

ENGİN İLE MASADALAR
İkinci isim ise Engin Atsür. Sözleşmesi biten Engin ile bordo-mavililer arasındaki görüşmeler sürüyor. Ancak Beşiktaş cephesi de Engin'i elde tutmak istiyor. Bu transferin de birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Genel Menajer Doğan Hakyemez, Evren'in transfer ücreti ile ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtip, "Evren'in ücretinin içinde kardeşi Serhat Büker'in transfer ücreti ile primleri de yer almaktadır. Evren'in ücreti iddia edildiği gibi 850 bin TL değildir"
dedi.

kaynak
Cevaplar
2008'den beri24 bin mesaj
#2
Hayırlı olsun..
2009'den beri96 mesaj
#3
Artık Nerede " Son Bomba " Geçen Bir Haber Görsem Galatasaray Haberi Okumak İçin Giriyorum Ve Okuyorum (:

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.