İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Sony de Windows Phone Dedi

09.07.20145 cevap1.434 görüntüleme
Misafir
#1
Sony de Windows Phone Dedi



Sony'nin Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip bir akıllı telefon geliştireceği iddialarında yeni bir döneme girildi. Sony'nin Windows Phone'u Lue Z sızdırıldı.
Cevaplar
#2
Zeiss lenslere ve PureView kameralara iyi bir rakip gerekiyordu, rekabet her zaman iyidir. Umarım su geçirmez Lumia'lar için örnek olur.
#3
Cidden Sony wpli bir telefon çıkartırsa ve donanımı kamerası vs z2 gibi veya daha iyi olursa hiç düşünmeden ip 5s satıp alırım.
#4
Wp tarafındaki güncelleme sıkıntısını Sony de yaşayacaksa (HTC'de olduğu gibi) kral olsa faydası yok.
#5
Redfoks haklı.HTC'nin 8X'i 920 ile yarışır şekilde çıktı 0 güncelleme aldı.Güzelim telefonu batırdılar.İnşallah Sony'de böyle yapmaz ve güzel telefonlar çıkarır.
#6
Vikings dedi: ↑
Cidden Sony wpli bir telefon çıkartırsa ve donanımı kamerası vs z2 gibi veya daha iyi olursa hiç düşünmeden ip 5s satıp alırım.
Aynen bende alabilirim, ama pek zannetmiyorum ilk piyasayı yoklayabilir gibi geliyor.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.