İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Sony, Intel GPU iddialarına cevap verdi !

Konu bilgisi

2cevap
1.041görüntüleme
02.2009açıldı
10.02.2009son cevap

#1
Sony'nin bir sonraki PlayStation'da grafik işlemcisinin markasını değiştireceği yönündeki iddialara firmadan yanıt geldi.
Dün yayınladığımız haberde Sony'nin yeni nesil PlayStation için kullanacağı grafik işlemcide değişiklik yapacağı, NVIDIA'dan Intel Larabee'ye geçeceği söylentilerine yer vermiştik.

Yayılan bu söylentiler üzerinde Sony Computer Entertainment'in Avrupa kolundan bir temsilci çok ilginç bir açıklama yaptı. Yetkili, kendisine konu hakkındaki yorumları sorulduğunda, "Bu tam bir saçmalık. Şimdiye kadar Yüzüklerin Efendisi'nden sonra duyduğum en yaratıcı kurgu olmalı." şeklinde enteresan bir cevap verdi.

Elbette daha çıkmasına yıllar olan bir cihazın sahip olduğu donanım hakkındaki söylentilere "evet, bu söylentiler doğru" şeklinde bir cevap verilmesi beklenemez ancak şimdilik bu cevap ile yetinmek zorundayız.
KAynak
Cevaplar
#2
Güzel cevap vermiş.
Peter Konuyu açan
#3
steinmetz dedi: ↑
Güzel cevap vermiş.
yapıştırmış :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam