O
Merhaba arkadaşlar benim 1100 -1200 TL gibi bir bütçem var ve sony telefon bakıyorum M4 Aqua-Xperia C4 Arasında kaldım fakat şöyle birşey eklemek istiyorum bu m4 aqua da hafıza az olduğu için güncelleme göndermeme gibi bir sorun ile karşılaşılırmı? Bu arada yeni tanıtıcalacak olan C5 Ultra ve M5 var onların fiyatları 350 dolar ve 400 dolardan raflarda yerini alıcak dediler. bu Türkiye içinde geçerlimi ben döviz hesaplamadan çevirdim 400 dolar 1100 TL civarı oluyor Türkiyede de bu fiyatla satılırmı hayır satılmassa ortalama ne kadar olur vede en önemlisi ne zaman Türkiyeye Gelir Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler... :flowers: :flowers:
Cevaplar
P
Bütçeyi zorla Z serisine bak derim, Z serisi her türlü güncelleme alıyor. Bak Xperia Z şuan 2 senelik telefon 3. Senesini dolduruyor hatta. Android 4.2 Jelly Bean ile başladı, Android 5'de dahi güncelleme aldı. 5.1'de alacak hatta :D Android M için test aşamasına girecek :D alabileceği en son güncelleme 6 olur muhtemelen.
Dediğim gibi Z serisine yönelebilirsin, fikrini değiştirmek istemeyeyim ama :D
z ye yönelmeyi düşünmüyorum ya bütçemi aşıyor malesef :(
E
M serisi önermem güncelleme gelmiyor o fiyata Zenfone 2 yada Z2 alabilirsin.
neden güncelleme gelmiyorki ya :(
B
C5 Ultra'nın fiyatı tam belli olsun bence öyle karar ver dostum 1200 TL civarında olursa hiç düşünmeden onu al kardeşim.
O
Burakcım m5 çok hoşuma gitti ya :) maks 1300 çıkabilirim ben
m5 yada c5 bekle derim m4 aqua düşünme bile hafıza sorun yaratır
bütçe zorlarım diyosan xperia z olabilir
compact modellerinede bi bak derim
O
M5 i çok beğendim ama fiyatı ne olur o önemli benim için ortalama kaç olur ?
m4 aqua da çok çiddi ısınma sorunu var bizzat şahidim.güncelleme ile hallolabilir ama ortada güncellemede yok malesef.meyayı iyi takip et, ısınma sorunu çözülürse ozaman m4 aqua yı düşünebilirsin.
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.