İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Mobil Dünya
  4. Telefon Önerileri
Telefon Önerileri

Sony z2 alnir mi?

cakmabeats1106.06.20157 cevap3.953 görüntüleme Kilitli
2014'den beri36 mesaj
#1
Evet arkadaşlar kardeşime z2 almaya karar verdım.Ancak kafamı kurcalayan şeyler var.Telefonda kasa açıklığı olabiliyormuş sanırsam doğru mu? Ve şu model farklılıkları kafamı karıştırdı d6503 alın d6502 çöp diyor bazı forumlarda bu farklılık nedır? Güncelleme desteği nasıldır ve ayrıca telefonu teknosadan alıcam.
Cevaplar
2015'den beri45 mesaj
#2
D6503 4g li modeli tek fark benim bildiğim bu.
2013'den beri1.365 mesaj
#3
1400-1500 tl bandında alınabilecek en iyi telefon. Söyleyecek başka söz yok !!!
2014'den beri375 mesaj
#4
Hayir d6502 dede 4g var ancak bazi sorunlar cikartiyomus seriye takılma teknoloji sans isidir d6503 alsanda belki sorunlusu gelecek sen telefonu alirken kutunun icini yetkililerin yaninda ac iyice bi bak sorunlumu degilmi diye sonra al diger sorularina gelirsek 2-3 yillik xperia z bil e android lolipop aldi guncelleme isini kafaya takma sony cok iyidir o konuda ozellik ben xperia serisinin sarj olayini cok seviyorum uzun sure kullaniliyor performans olarak cok iyi isinma biraz fazla olur ancak ısınmayan telefon yok .
cakmabeats11 Konuyu açan
2014'den beri36 mesaj
#5
Çok teşekkürler yorumunuz için.Bu ekran boşluğu oluşuyormuş bu kolay olan birşey mi?Fotoğraflarda arasına kağıt bıle koyan var.
2013'den beri9.621 mesaj
#6
Bence 3-5 ay bekleyin biraz daha para koyun üzerine ve g4 alın. G4 yanlış hatırlamıyorsam 1999TL'ye düşmüştü. Eğer düşmeyip indirime girdiyse yorumumu görmezden gelin :)
2014'den beri2.502 mesaj
#7
Z2 iyi telefondur ama

Başka önerilere açıksanız
Z3C ve M4 Aqua'yı incelemeden geçmeyin derim.
2013'den beri9.621 mesaj
#8
Bu arada gözümden kaçmış. Z2 ile ilgili bir çok konumuz ve kullananlar kulübümüz var. Bu tarz merak ettiklerinizi konu olarak değilde konulara yorum yazarak sormanızı rıca edicem.

Kendi görüşüme gelicek olursam Z2 iyi cihaz ve alınabilir. Para biriktirip birazda indirim olursa G4 öneririm.

İyi forumlar.

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.