51K =
Söyle Rahatla V.2
Cevaplar
Koyu mor kullanıcı başlığı garibime gitti. :)
çok zevksiz olmuş taşlanır ...
iyi geceler
Hele bi dur yeni başlıyor gece bazılarına mesela uykuya.
Hayırlı sabahlar
Ahı gitmiş, vahı kalmış...
Vodafone'u 1 yıldır 30 kere falan aradık ama hiç gelmediler ve aramadılar. Sadece internetin zamanı bitince tekrar yaptıralım diye aradılar. Türk Telekom ise aradıktan bir gün sonra geldiler. Dün akşam aradık diye sanırım bugün geldiler. Dün öğleden beri gelip gidiyordu. Ama biraz önce gelip düzeltti ve gitti. Kablo yüzündenmiş. Şimdi yine normal güzel çalışıyor. Vodafone ile savaş yaptık ama Türk Telekom ile yapmayacağız sanırım. Yani öyle gözüküyor.
şarkı koymayın kızıyorlar...
kim kızıyoConfickerBelasi dedi: ↑şarkı koymayın kızıyorlar...
moderasyon kızıyor siliyorlar.
Confi her yere şarkı koyup konu ile alakasız video eklemeye çalışıyor. yada bir konuya 8-9 belki daha fazla video koyuyor siliniyor uyarı alıyor onu diyor.Little Cat dedi: ↑kim kızıyo
çok abartıyorlar...faydalı videolar...
Günaydın. Yeni gün başladı.
Günaydın
geri dönmüş...
Bir şeyler eksik, hissediyorsun ama düzeltemiyorsun.
slm
Selamlar. :)
slm
salam...
Yorucu bir gündü.
Sanki düşman kalesinin kapısına saldırıyorlar. Kapıyı hızla çarpa çarpa bozuyorlar hep. Binanın kapısını diyorum. Değişmesi de lazım ama hiç kimse istemiyor gibi. Tabii ki az da olsa para gider diye. Tamam kapı kapanmasın hırsızlar da daha rahat girsin bunu istiyorlar sanırım. Sanki bu binada yaşamıyorlar. Kendi binalarının kapısı değil. Ama misafirliğe gelip gidenlerde yapıyor. Sanırım insanların çarpmaması için kağıda "Kapıyı yavaş kapatın" yazıp, kapının camına bantla yapıştırmalıyız. Başka türlü anlamayacaklar sanırım. Türkçe söylüyoruz ama yine boşuna. Her neyse. Ne desek boş böyle insanlara.
düzenlendi
İyi geceler
