Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.usluyorum dedi: ↑Kopya ürün demişsin?
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
bu aralar çok tuhaf havalar... günaydın :sleeping:
S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.mic check dedi: ↑Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.
S4 un ki cam da bunun ki can değil mi :D ne fark eder S4 ile S4 replika arasında . Samsung servisine goturemezsn o kadar replika ise uğraşma :D
Kirdigim telefonun neyine yardimci olacaklar. Cakma oldugunu belirttim ayrica.Aslında o s4 değil evet. Samsung gt-i9500. S4 demek agirina gidiyor heralde bilmiyorum.usluyorum dedi: ↑S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.
Bundan sonra da gereksiz yere konuyu uzatmaya calisma bence. Saçma bir düşüncenin pesindesin.
Selam gençler
:D
:D
Vodafone'nun tarifeleri ve paketleri neden bu kadar kötü -_-
Ek kartın ödemeleri ana karta mi yansıyor ?? Örneğin ben ek kartla 100 liralık alışveriş yaptım ana kartı ödeyen kişi bunuda ödemiş oluyor mu yoksa ek kartı ayrı mı ödemek gerekiyor ?
Öyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldi :DBurk.Clik dedi: ↑Ek kartın ödemeleri ana karta mi yansıyor ?? Örneğin ben ek kartla 100 liralık alışveriş yaptım ana kartı ödeyen kişi bunuda ödemiş oluyor mu yoksa ek kartı ayrı mı ödemek gerekiyor ?
Ek kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesin :D banka da sordum kadın ana karta yansıyor şeklinde birşeyler dedi ama tam anlayamadım kadını. Yani siz diyorsunuz ki ana kartın sahibi hem ödemeyi yapıyor hemde bütün harcamaları görebiliyor.The_Destroyer dedi: ↑Öyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldi :D
Evet aynen :D böyle sıkıntı oluyor çok dikkat etmeliyiz ona çok büyük sıkıntı yapmıştı bana mübarek :DBurk.Clik dedi: ↑Ek kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesin :D banka da sordum kadın ana karta yansıyor şeklinde birşeyler dedi ama tam anlayamadım kadını. Yani siz diyorsunuz ki ana kartın sahibi hem ödemeyi yapıyor hemde bütün harcamaları görebiliyor.
Ana kart ek kartı yönetebiliyor.
Herşeyi kartla alamayacağız o zaman :D, görmeleri gerekenler var, görmemeleri gerekenler var :DThe_Destroyer dedi: ↑Evet aynen :D böyle sıkıntı oluyor çok dikkat etmeliyiz ona çok büyük sıkıntı yapmıştı bana mübarek :D
Aynen ya iyi bir şey değil bu :D bize yaramaz bu :DBurk.Clik dedi: ↑Herşeyi kartla alamayacağız o zaman :D, görmeleri gerekenler var, görmemeleri gerekenler var :D
Dominos pizza hut vs gibi markalar pizzalarini iyice bozmus. Sena piknik Biyer bulduk müthiş pizza yapiyor bundan sonra hep oradayiz :D çok satanlar bozuyor
Windows 8.1 Ingilizce iso indiriyorum. Ayarlardan Türkce yapilabiliyor degil mi?
Aynen bende dominostan promosyonlu söyledim 2 gün önce soslu ekmek yedim resmen buz gibi pizza recep ivedik aklıma geldi promosyonlu diye mi böyle dedim :D little caesars da güzel.Jiraiya06 dedi: ↑Dominos pizza hut vs gibi markalar pizzalarini iyice bozmus. Sena piknik Biyer bulduk müthiş pizza yapiyor bundan sonra hep oradayiz :D çok satanlar bozuyor
dil ayarından öyle bir şey mümkün enterprise'ta var.odessa dedi: ↑Windows 8.1 Ingilizce iso indiriyorum. Ayarlardan Türkce yapilabiliyor degil mi?
Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdülerGhostX dedi: ↑Aynen bende dominostan promosyonlu söyledim 2 gün önce soslu ekmek yedim resmen buz gibi pizza recep ivedik aklıma geldi promosyonlu diye mi böyle dedim :D little caesars da güzel.
O Değil de çok fazla pahalı pizzalar yahu insaf dedirtiyor yani. 3-4 kişi olduğunda bir büyük boy söylediğin zaman 40-45 TL ya. az değil yani bence :)Jiraiya06 dedi: ↑Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdüler
Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilar :)GhostX dedi: ↑O Değil de çok fazla pahalı pizzalar yahu insaf dedirtiyor yani. 3-4 kişi olduğunda bir büyük boy söylediğin zaman 40-45 TL ya. az değil yani bence :)
Bir fırıncı ile konuşmuştum büyük boy pizzanin malzemeler dahil maliyeti 5.5-6 tl imis
Adres nerede hocam belki bir uğrama şansımız olur yakınsa farklı tatlara bakmak gerekir. :DJiraiya06 dedi: ↑Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilar :)
Bir fırıncı ile konuşmuştum büyük boy pizzanin malzemeler dahil maliyeti 5.5-6 tl imis

İbretlik :(
Benim akk'siz indirme hizini ikiye katlasam yine o kadar etmiyor :DSeyhoo dedi: ↑
İbretlik :(
Yalnız bu updullah hızı :Dmic check dedi: ↑Benim akk'siz indirme hizini ikiye katlasam yine o kadar etmiyor :D
He iste bende onu diyorum :D kim bilir bunun indirme hizi kactir.Seyhoo dedi: ↑Yalnız bu updullah hızı :D
Ayrica suan akk derdinden kurtulmak adina eski modemi cikarttim internete baglanamadi daha bide oyun indircektim. Bu mtu isleri olcakmi bakalim.
Bu ankara Keçiören kaptan :)GhostX dedi: ↑Adres nerede hocam belki bir uğrama şansımız olur yakınsa farklı tatlara bakmak gerekir. :D
İstanbul :) Yolum düşerse giderim o zaman.Jiraiya06 dedi: ↑Bu ankara Keçiören kaptan :)
Myanimelist bakıma girdi sabah 4'e kadar girilemeyecek Crave artık sahibi değilmiş sitenin başka bir yere satılmış galiba
Arkadaşlar telefonum için kırılmaz ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?
http://www.bufflabsturkiye.com/THR dedi: ↑Arkadaşlar telefonum için kırılmaz ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama marka konusundan kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?
Fiyatı biraz tuzlu ama sağlamlığı gerçekten süper. Dikkat et orijinal olsun aldığın.
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.