İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

SPB Mobile Shell 5 Geliyor

alabula13.02.20102 cevap1.786 görüntüleme
2008'den beri3.814 mesaj
#1
Windows Mobile'ın fonksiyonelliğine şıklık da katmak isteyen kullanıcıların en çok tercih ettiği arayüz yazılımlarından SPB Mobile Shell 5.0 sürümüne güncellenecek.

Sizlere daha önce burada SPB'nin en sevilen yazılımlarından biri olan Mobile Shell'in yeni sürüme güncellendiğinden bahsetmiştik. Özellikle Windows Mobile 6.5 kaynaklı sorunları çözme amacı güden bu güncelleme, yeni Shell'e dair de tüyolar içeriyordu.
Sonunda beklenen gelişme hakkında detaylar ortaya çıktı. Buna göre MobileWorld Congress etkinliğinde tanıtılacak olan arayüz yazılımı, özellikle üç boyutlu tasarlanan yapısı ile dikkat çekiyor. Tüm lider mobil işletim sistemlerinin bu yönde bir tasarımı baz almalarından da görülüyor ki 2010 yılında mobil cihazlar çok daha başarılı arayüzlere ev sahipliği yapacaklar. HTC'nin Sense kullanıcı arayüzü ile benzer detaylar taşyan Mobile Shell 5.0, bu yüzden küçük çaplı bir soruna sebep olacak gibi görünüyor.

:: SPB Mobile Shell olmasa WinMo çekilmez diyenlerden misiniz?

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri221 mesaj
#2
Ben de 2 gün önce HTC HD2 cihazıma yükledim. Arayüz, kullanım , görsellik çok güzel. Ancak rehberde olmayan bir numara çevirmem gerektiğinde bir türlü bunu başaramadım. Kişiler kısmında numaraları girmeye başladığımda rehberdeki numaralardan aramaya başlıyor. Numarayı tam yazdığımda da "kişi yok" diyor. Yani ben yeni bir numara çevirip arama yapamadım. Bu yüzden de programı kaldırmak zorunda kaldım. Bunun çözümü var mıdır acaba?
2006'den beri206 mesaj
#3
bakup ayarı olmaması kötü.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.