İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Donanım Sorunları ve Çözümler
Donanım Sorunları ve Çözümler

Takılma Sorunu

xcopyy3803.06.20160 cevap796 görüntüleme
#1
Herkese iyi forumlar arkadaşlar bilen bilir benim sistem temizlik sonrası yanmıştı bende yeni pc topladım ben öncelikle özelliklerini yazayım daha sonra sorunuma geçeyim.

AMD FX-8300 4.5GHz ( Overclock )
MSİ GAMİNG 970 AM3+
MSİ GAMİNG 2GB R7 370 GDDR5 256 Bit ( Overclock Modunda )
2x4 G.Skill 8GB 1600 MHZ CL9
Zalman Z11 Plus Mid Tower Kasa
Cougar Cmx 700w +80 Bronze Psu
60 GB SSD

Bu sistemimde arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 , American Truck Simulator , Far Cry 3-4 , GTA V , oyunlarında takılmalar yaşıyorum mesela akıcı şekilde oynuyosunuz oyunu hemen böyle kasıyor salise olayı hemen geri akıcı oluyor oyun böyle devam ediyor bütün driverlerim güncel ve oyunlarımda güncel update vs hepsi güncel bu olayı çözebilmiş değilim sorun nedir acaba ? Sistemde sorunum yok yukarıda yazdığım oyunlarda sıkıntım var neler yapabiliriz acaba ? Unutmadan yazayım işletim sistemim Windows 10 Pro x64.İşletim sisteminin de katkısı varmı sizce bu kasma takılmalara ? Biliyosunuz ki windows 10 tam oturmuş değil windows 8.1 kursam ne olur acaba sorunum çözülür mü ? Son olarak şunuda belirteyim Battlefield 3 , Battlefield 4 , Just Cause 2 , Dirt Showdown , Mad Max oyunlarını 1920*1080p çözünürlükte En yüksek ayarlarda kasma donma olmadan akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.Msi Afterburner ile oyun oynarken sıcaklıklarımı da ölçtüm işlemcim maksimum 50 derece oluyor bazen de 51-52 oluyor ama daha üstüne çıkmıyor ekran kartım ise 70 dereceyi geçmiyor hiç çoğu zaman 65 derecede.Biraz uzun oldu ama böylw bir sistemde oyunlarda sorun yaşamak insanı biraz sinir ediyor :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.