İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Trabzonspor
Trabzonspor

"Takımı sahadan çekerim"

mazruf05.02.20153 cevap2.029 görüntüleme
#1
Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan şok bir açıklama geldi. Maça hakem Bülent Yıldırım'ın atanmasına tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "Kasti bir hata olursa takımı sahadan çekerim" dedi.



Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında cumartesi günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda zorlu bir maça çıkacak Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilginç bir çıkış geldi.

Hacıosmanoğlu, Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bu sene hakemler yüzünden 15 puan kaybettik. Fenerbahçe maçı esnasında bir tane kasti hakem hatası görürsem, takımı sahadan çekeceğim" ifadesini kullandı.

Hacıosmanoğlu bu kararını federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na da ilettiğini söyledi.

"Kasti bir hakem hatasıyla yenilmektense hükmen mağlubiyet almayı tercih ederim" diyen Bordo-mavili kulübün başkanı, "Trabzonspor çok büyük bir camiadır kimseye yem olmaz. Kararımı uygulamakta çok kararlıyım" diye konuştu.

KAYNAK

Fırtına bu yüzden kopuyor!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Bülent Yıldırım'ın atanmasına bordo mavililer sert tepki gösterdi. Trabzonspor cephesi, hakem hatası olması durumunda sahadan çekilme tehdidinde bile bulundu. Peki sebebi ne? İşte yanıtı..



Trabzonspor, Bülent Yıldırım'ın atanmasına niye bu kadar tepki gösteriyor? Bunun yanıtı, Bülent Yıldırım'ın yönettiği Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarının istatistiğinde gizli. Bülent Yıldırım'ın yönettiği 6 Fenerbahçe-Trabzonspor maçının 6'sını da sarı lacivertliler kazandı! Aynı dönemde oynanan ve Bülent Yıldırım haricindeki hakemlerin yönettiği 9 maçta ise Fenerbahçe 2 kez kazandı, 2 kez Trabzonspor galip geldi, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

BÜLENT YILDIRIM İLE 6'DA 6
Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana görev alan Yıldırım, ilk olarak 2007-2008'de bir Fenerbahçe-Trabzonspor maçı yönetti ve sarı lacivertliler karşılaşmayı 3-2 kazandı. Bülent Yıldırım daha sonra 5 kez daha iki takım arasındaki maçları yönetti ve Fenerbahçe hepsini kazandı. Geçen sezon sarı lacivertliler 1-0 öndeyken çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan ve Fenerbahçe'nin 3-0 hükmen galibiyetiyle sonuçlanan maçı da Bülent Yıldırım yönetti.

BÜLENT YILDIRIM'IN YÖNETTİĞİ FB-TS MAÇLARI
2007-2008
Fenerbahçe-Trabzonspor: 3-2
2008-2009
Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-2
2009-2010
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-1
2011-2012
Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0
2012-2013
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3
2013-2014
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3 (Hükmen)

DİĞER HAKEMLERLE 9'DA 2
Aynı dönemde oynanan ve Bülent Yıldırım haricindeki hakemler tarafından yönetilen Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarında ise dengeli bir tablo ortaya çıktı. 9 maçta iki takımın 2'şer kez kazandı, 5 maç ise berabere sonuçlandı.

DİĞER HAKEMLERİN YÖNETTİĞİ FB-TS MAÇLARI
2007-2008
Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-0
2008-2009
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
2009-2010
Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1
2010-2011
Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-2
Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0
2011-2012
Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-3
2012-2013
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
2013-2014
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
2014-2015
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0

F.BAHÇE'NİN İSTANBUL DERBİLERİNDE DURUM NASIL?
Peki Bülent Yıldırım'ın yönettiği Fenerbahçe-Galatasaray ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinde durum ne? 6'da 6 benzeri bir durum söz konusu mu?

Bu sorunun yanıtı; hayır! Bülent Yıldırım, Fenerbahçe'nin bugüne kadar 6 İstanbul derbisini yönetti. Bu maçlarda Fenerbahçe Galatasaray'ı 1 kez yendi, biri uzatmada 2 kez yenildi, 3 kez de ezeli rakibi ile berabere kaldı. Bülent Yıldırım'ın yönettiği tek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini ise sarı lacivertliler kazanmayı başardı.

2010-2011 Fenerbahçe-Galatasaray: 0-0
2011-2012 Fenerbahçe-Galatasaray: 2-2
2012-2013 Fenerbahçe-Galatasaray: 0-1 (Süper Kupa, Uzatma)
2013-2014 Galatasaray-Fenerbahçe: 1-0
2013-2014 Fenerbahçe-Galatasaray: 2-0
2014-2015 Beşiktaş-Fenerbahçe: 0-2

TRABZONSPOR'UN G.SARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA DURUM NE?
Son olarak Trabzonspor'un Bülent Yıldırım yönetiminde Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı maçlara bakalım.

Bordo mavililer, Bülent Yıldırım yönetiminde Beşiktaş ve Galatasaray ile toplam 5 maça çıktı. Galatasaray'a karşı tek maçını kaybeden Trabzonspor, 4 Beşiktaş maçında ise 2 galibiyet, 2 de mağlubiyet yaşadı.

2011-2012 Trabzonspor-Galatasaray: 2-4 (Süper Final)
2011-2012 Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2
2007-2008 Beşiktaş-Trabzonspor: 3-0
2007-2008 Trabzonspor-Beşiktaş: 2-3
2005-2006 Beşiktaş-Trabzonspor: 2-3

(NTVSpor.Net)
Cevaplar
#2
Klasik Fenerbahçe maçı öncesi rakip takım yöneticilerinin yaptığı açıklamalardan biri daha...
mazruf Konuyu açan
#3
Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde, misafir takımın başkanı ve yöneticilerinin, maçın hakemini etkilemeye yönelik provokatif ve manipülasyon içeren açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Takımımıza karşı mücadele edecek olan takımların, sahamıza konuk olmadan önce hakemlerle ilgili yaptıkları açıklamaların artık süreklilik arz ettiğini düşünmekle birlikte, Türk Futbolu’nda ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmeyen bu tarz açıklamalar karşısında Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve davet ediyoruz.

Bununla birlikte, Merkez Hakem Kurulu tarafından bahse konu müsabakaya atanan ve Türk hakemlerinin içinde önemli bir değer olduğuna inandığımız Sayın Bülent Yıldırım’ın, söz konusu açıklamalar karşısında hiçbir baskı altında kalmayarak 2 takıma da hakkaniyetle yaklaşacağına olan inancımızı kamuoyuyla paylaşırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
#4
tepelerde aziz yıldırımın dosyalarında geçer adı fenerli hakemler listesinde. 2 sene önce adrianın golünü vermediydi. her fener maçında fenere kıyağını eksik etmez. Trabzonspor artık 12ye karşı oynayacak. aslında zahmet etmeyip direkt fener formasıylada çıkabilir

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.