İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Tarife Değişikliği?

hangman22.07.20089 cevap2.829 görüntüleme
#1
arkadaşlar tarife değişikliği için neler yapmam gerekiyo? telefon babamın üstüne ama ben onun imzası fln olmadan değiştirebilir miyim?
Cevaplar
#2
Kardeş 444 0 375 Ttneti ara ordan müşteri hizmetlerine bağlan. Babanın üstünese wer telefonu babana ordan ona bi kaç soru soracak ; ana kızlık soyadı gibi baban cewaplasın sora desin şu tarifeyi istiyorum anında geçiyorlar. Arkadaşıma yapmıştık telefondan ordan biliyorum ara ...
hangman Konuyu açan
#3
peki tarifeyi değiştirince tekrardan bağlantı ücreti alıolar mı? bir de tam olarak hangi soruları soruolar?
düzenlendi
#4
Ben telefondan olmuyor diye biliyorum. Telekom'a gidip ilk başvururken doldurduğun başvuru formu'nun tarife değişikliği kısmını dolduruyosun ve sen eve gelene kadar tarifen değişmiş oluyor. Bu işlemin ekstra bir ücreti yok. Telefonda hangi soruları sorduklarına gelince; ben bağlantılarında problem olduğunda müşterilerim için Telekom'u ariyorum ve genelde Hat sahibinin anne kızlık soyadı, doğum tarihini vs. soruyorlar yani kimlik bilgileri diyebiliriz. Fakat çok şüphelenirlerse TC Kimlik no ve en son ödediğin fatura tutarını bile sorduklarına ben şahit oldum :-)
#5
Telekoma gitmene gerek yok, tekrar bi bağlantı ücreti de yok, ben telefondan yaptım tarife değişikliğini.
#6
Bizim tarife kısıtlıydı tel da patronun üzerineydi.Aradım bilgilere dogru cvp verirsen hemen geçiriyorlar.+ Bir ücrette yok.Benım kota geçmişti o zaman onun ücreti gelmişti.Ne soruyorlar dersen ;
Mutlaka bi soy ad , modem şifresi , telefon no , Anne ismi , Baba ismi vs bu tarz bi kaç soru.;)
hangman Konuyu açan
#7
saolun...
#8
bende telefondan olmuyor diye biliyorum baban gitmek zorunda
#9
turknete geç en iyisi para ödemeden hem 2008 sonuna kadar ucuz kullanırsın
#10
TTNet ADSL Abonelik sözleşmesi madde 5.7 ABONE TTNet müşteri hizmetlerini arayarak veya internet aracılığıyla kullandığı mevcut TARİFE paketi değiştirme talebinde bulunabilir. ABONE, seçmiş olduğu yeni TARİFE paketine ait ücreti, değişiklik talebinin gerçekleşmesiyle beraber, takip eden ilk fatura döneminden itibaren ödeyecektir.

Aslında sözleşme çok açık ama TTNet hukuksuzluk yapıyor olabilir aksi bir muamele ile karşılaşanlar bu sözleşmeleriyle bir şikayet dilekçesi yazabilir. Şimdi ben de tarfe değiştirdim sözleşmeye aksi bir gelişme olursa hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.