İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. Diğer Yazılım Konuları
Diğer Yazılım Konuları

Tavsiye Codec

myefsane23.03.20106 cevap2.861 görüntüleme
2006'den beri6.948 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz her videoyu çalıştıran bir codec var mı?

K-litle codec mega pack 5.80 versiyonunu indirmeme rağmen yine de açmadı tavsiye edebileceğiniz bir yazılım var mı?
Cevaplar
2008'den beri24 bin mesaj
#2
Kmplayer denemeni tavsiye ederim. DOWNLOAD
2008'den beri7.495 mesaj
#4
K-lite mega codec'le beraber Gom Player ve MP Classic HomeCinema kullanıyorum ben.
Kmplayer'da güzel bir oynatıcı. Ancak amaç tüm video ve ses dosyalarını çalıştırsın ise, Vlc media player kadar çok formata destek veren bir oynatıcı daha çıkmadı piyasaya. Muhtemelen sizin videonuzu da çalıştıracaktır.
2008'den beri842 mesaj
#5
Kardeş desene alayını kullanıyorum :D
myefsane Konuyu açan
2006'den beri6.948 mesaj
#6
Anlamadığım şu ön izleme resmini k litle codec pack ile gelen media player classic ile almış yani o video onda çalışmış acaba eski sürüm olmasından kaynaklı birşey olabilir mi? yani yeni sürüm geldiğinde eski sürümler deki bazcı codecleri kaldıryorlar mı?
2008'den beri7.495 mesaj
#7
myefsane dedi: ↑
Anlamadığım şu ön izleme resmini k litle codec pack ile gelen media player classic ile almış yani o video onda çalışmış acaba eski sürüm olmasından kaynaklı birşey olabilir mi? yani yeni sürüm geldiğinde eski sürümler deki bazcı codecleri kaldıryorlar mı?
Gereksiz görmedikçe, ya da bir hataya neden olmadığı sürece kaldırmazlar, sadece güncellenir. Yükleyip kaldırdığınız player'lardan kaynaklanan bir hata da dosyayı oynatamamanıza yol açabilir. Tavsiyem, sistemde yüklü konumdaki tüm codec ve oynatıcıları kaldırmanız, sonrasında ise önce K-lite mega codec, sonra da Vlc media player kurmanız.(dosyayı oynatabilmek için) Sistemdeki codec'lerden kalıntılar olduğunda, K-lite kurulumda bunları algılıyor ve düzeltmek isteyip istemediğinizi soruyor.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.