İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Fotoğraf Makineleri / Kamera
Fotoğraf Makineleri / Kamera

Tavsiye

hidoriumen23.11.20120 cevap1.463 görüntüleme
2012'den beri144 mesaj
#1
Selam ben ressam ve ilüstratör olarak fotoğraf çekmekteyim,hem işimde kullanıyorum hemde hoşlandığım için bu aktiviteyi yapıyorum.2-3 yıldır Canon 450d kullanarak birçok fotoğraf çektim.Tabi bu makinanın istediğimi verdiğini söyleyemem,ama 1700lira vermenin şerefine uzun süredir kullanıyorum:)Ben genel olarak portre fotoğrafları çektiğim için kit olarak gelen 18-55 e 50mm 1.4 diyaframa sahip lensten aldım.Yani çok fazla bir lens takımım yok.
Ön bilgiden sonra gelelim konumuza,ben artık daha üst bir model almak istiyorum,bütçem ve gözlemlerim bu seçenekleri 3-4marka ve modele indirdi.Bunlar;
1-Sony a65 (biraz zorlarsam a77 de olabilir)
2-Pentax k-5(Bu model çok hoşuma gitti nedense)
3-Canon 60d(Daha önce canon kullanmış olmam ve makinayı avm de incelemiş olmam ve ekranın dönebiliyor olması benim artılarım)
4-Sony nex-6(bu model diğerlerinden çok farklı ama fikirleriniz öğrenmek istedim)
Şimdi sizlerden ricam bu modeller arasında benim işimi görecek,bana en iyi görüntü kalitesini sunabilecek,3-4sene kullanabileceğim modeli ve nedenini yazar mısınız?
Fotoğrafçılık konusunda öğrenmem gereken çok şey var,bu ikinci dslr 'm olacak ve uzun süre götürmesini istiyorum,aynı zamanda lens meseleside önemli benim için,bu sefer alacağım model ile gece çekimleri,şehir manzaraları gibi konulara yöneleceğim için bu konulara uygun lenslerde almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.