İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Eğlence
  4. İtiraflar
İtiraflar

Tebessüm etmek

7/2402.10.201232 cevap4.022 görüntüleme
#31
Mutlu değilsen,Mutluymuş gibi yap.
Cevaplar
#32
Bir insanın mutlu olabilmesi için çok samimi bir şekilde kendiyle yüzleşip kendisini tanıması gerekli herşeyden önce. Yaparken mutlu olduğunu sandığı şeyler gerçekten mutlu ediyor mu diye hertürlü etkenden, kibirden, ego dan uzak bir şekilde bunu düşünmeli ve kendisine yalan söylememeli.

Ayrıca hobi si olmayan insanın mutlu olabileceğine de inanmıyorum, bir insan mutlu olmak için sürekli çevresindeki kişilerin onu eğlendirmesini bekliyorsa o insan herzaman mutsuz olacaktır. Hertürlü yeniliğe açık olmalı ve hiç denemeden önyargılarıyla fırsatları reddetmemeli.

Diğer bir unsur ise sevdiği ve onu mutlu eden, benzer şeylerden hoşlanan kişilere yakın olmaktır. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır sözü gerçekten doğru, eğer kaliteli, dürüst, kişilikli, eğlenceli ve ortak yönünüzün çok olduğu arkadaşlarınızın çevrenizde olması, hayatı onlarla paylaşmanız da mutlu olmanıza katkı sağlayacaktır.

Cehalet de mutluluktur birazda :)

Eğer bir insan mutlu olamıyorsa kesin hayatında birşeyler yolunda gitmiyordur. İnsan hayatını yıllarca tuğlaları bir bir üst üste dizerek şekillendirir. Mutsuz bir insan bu konuda başarısız olmuştur bence.
#33
Vay be benden negatif olumsuz karamsar insanlarda varmış :D

Bunu dinleyince,izleyince çok mutlu oluyorum ;

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.