arkadaşlar eskiden beri kullandığım bir site var düzenli giriyorum site sahipleri hack tarzı şeylerle zaten uğraşan kişiler ,bugün o siteye girmek istediğimde www. .com sitesini kullanan saldırganlar cihazınıza zarar verebilecek uygulamalar yükleyebilir sizden habersiz mobil faturanıza ücret ekleyebilir veya kişisel bilgilerinizi çalabilir uyarısı aldım telimde gizli sekmede yinede devam et e basarak devam ettim 1-2 dk sonra kapattım korktum şimdi biraz siteye girmekle böyle bir şey mümkün mü bir şey olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?
Tehlikeli siteye girdim
Cevaplar
Yüksek ihtimalle bir şey olmamıştır. Rahat edemiyorsanız antivirüsle taratın.
👍 1
Tarayıcı geçmişini silin. Ayarlarda, eklentilerde, araç ve arama çubuğunda vs herhangi bir anormallik varsa AdwCleaner ile (gerekli ayarlamaları yaparak) tarama gerçekleştirin. Bkz.
👍 2
Araçlar kısmında bir değişik veyahut farklı bir uygulama varmı diye kontrol edin, daha sonra tarayıcınızdaki çerezleri temizleyin.
En son olarakta virüs taraması yapmanız sağlıklı olucaktır.
En son olarakta virüs taraması yapmanız sağlıklı olucaktır.
👍 1
Tarayıcı geçmişinizi silip virüs taraması yapın
👍 1
şimdilik bir sorun gözükmüyor ama önceden aynı grubun uygulamasını apk olarak kullanıyordum telefonumdan benim adıma smsler atılıyordu hard reset atarak ondan kurtulmuştum bir daha apk kurmayayım choremdan gireyim demiştim 9 aydır kullanıyorum güvenli değil uyarısı son günlerde geldi google tarafından. Ama ben önceden choreme da bir siteye girmeyle başa böyle bir şey gelebileceğini ilk kez duyyorum + gizli sekmeden girmiş olmam benim içinde bir artı sanırım çünkü çerezlere vs bir veri kaydolmamıştır