Merhaba arkadaslar ben suan 4inchlik bi telefon kullaniyorum ve buyuk ekran kullananlara sasiyorum dev gibi geliyor ben 1800 butceyle iphone se almak istiyorum. Uzun sureli kullanim hız ve kamera performansı onemli on kamerada is gorecek kadar olsa yyeter(kullanan varsa on kamerasi hakkinda bilgir verebilir)sizce baska tercih edebilecegim bir model varmi onerileriniz varmi ? Lgg5 onermeyin 2 arkadaşım aldı telefonun tipi iğrenç ayrıca metali cok dayaniksiz hemen cizikiyor ve 2 side garantiye yolladı baska onerileriniz varsa alabilirim :) Sizce se isimi gorurmu ?
Merhaba,
Uzun süreli kullanım için memnun edecek bir ürün. Donanım özellikleri ip6s ile aynı olduğu için performans kısmıda gayet iyi. Bu konuda bir şüpheniz olmasın.
Kamera konusunda; kameraları kötü değil ama iyi de değil. Tatminkar seviyede demek doğru olur. Çünkü bulunduğu fiyat bandındaki öoğu android rakibinin gerisinde kalıyor. Ama bu kötü olduğu anlamına gelmez yani bunu belirtelim. İşinizi görür ve tatminkar sonuçlar verir. Gönül ister 1800 tl gibi bir fiyata daha iyi olsaydı ama o zamanda başka yerlerden kırparlardı. O nedenle çokta takılmayın. Zaten kamera odaklı bir ürün almayı düşünen kullanıcılar için öncelikli tercih iphone modelleri olmuyor o nedenle iphone'lar. O nedenle siz daha çok performans ve stabilite noktasına odaklanın ve bir iphone se tercih edim.
Alternatif olarak da küçük ekranlı ürün olarak sony xperia x compact modelini tavsiye ederim. Daha uygun fiyatı ve sunulan özellikler olarak iphone se modeline güçlü bir rakip. Salt işlemci gücü olaral bir iphone se kadar güçlü değil ama diğer özelliklerini ve uygun fiyatına bakıldığında güzel bir alternatif oluyor.