Merhaba telefonum (galacy c7 sm-7000) oynarken birden kapandı şarja taktım dün root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum pek takmamıştım bugün geldi ve odin mode kalmış telefonum nasıl kapatıcam?
Telefonum odin mode Kaldı
Cevaplar
Yönetici olmak istemenizdeki sebep nedir?Merhaba telefonum (galacy c7 sm-7000) oynarken birden kapandı şarja taktım dün root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum pek takmamıştım bugün geldi ve odin mode kalmış telefonum nasıl kapatıcam?
Yöneticimi? Ne alakaDrift King dedi: ↑Yönetici olmak istemenizdeki sebep nedir?
Telefonumun Android sürümüne göre kies yada smart switch kullanarak kurtarabilirsinizMerhaba telefonum (galacy c7 sm-7000) oynarken birden kapandı şarja taktım dün root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum pek takmamıştım bugün geldi ve odin mode kalmış telefonum nasıl kapatıcam?
8.0 hangisini indiriyimAdminisTraktör dedi: ↑Telefonumun Android sürümüne göre kies yada smart switch kullanarak kurtarabilirsiniz
👍 1
Root atmak demek yönetici olmak demektir. Bilmediğiniz için ne alaka dediniz. Root Linux kernelinde olan bir şeydir. Yönetici olmaktır. Yani söz sahibi olmaktır.Yöneticimi? Ne alaka
c7 de telefon ingilizce türkçe olmuyor rootlu uygulamalar varTRTURKEYTR dedi: ↑Root yapmanızda ki sebep nedir demek istiyor.
Anladığım kadarıyla Android İngilizce. Doğru mu anladım?c7 de telefon ingilizce türkçe olmuyor rootlu uygulamalar var
evet yav ama şimdi odin modda kaldıDrift King dedi: ↑Anladığım kadarıyla Android İngilizce. Doğru mu anladım?
Ses kısma + ana ekran tuşu + güç tuşuna aynı anda basın.
Daha sonra güç tuşuna basarak açmayı deneyin.
Daha sonra güç tuşuna basarak açmayı deneyin.
👍 1
ilk denediğim şey oydu zaten fakat olmadıTRTURKEYTR dedi: ↑Ses kısma + ana ekran tuşu + güç tuşuna aynı anda basın.
Daha sonra güç tuşuna basarak açmayı deneyin.
Birde sadece ses kısma tuşuna basın.
Bu da olamazsa kapatma tuşuna uzunca basmayı deneyin.
Bu da olamazsa kapatma tuşuna uzunca basmayı deneyin.
👍 1
olmadıTRTURKEYTR dedi: ↑Birde sadece ses kısma tuşuna basın.
Bu da olamazsa kapatma tuşuna uzunca basmayı deneyin.
Telefonun resmini çekip paylaşabilir misiniz ?
Çözüm yolu bulamazsanız Android kurun. İnternetten telefonunuzun ROM'unu bulup indirin. Sonra bilgisayara bağlayıp kurun.olmadı
ROM kurmadan önce dosyalar gözüküyor ise Fotoğraf vb. alıp kurabilirsiniz. Yoksa da yapacak bir şey yok deyip direkt Android'i kurun.olmadı
👍 1düzenlendi
Son olarak ses kısma ve güç tuşuna 1-2 dakika basılı tutun.
👍 1
olmuyor agaTRTURKEYTR dedi: ↑Son olarak ses kısma ve güç tuşuna 1-2 dakika basılı tutun.
O zaman tek çareniz buDrift King dedi: ↑Çözüm yolu bulamazsanız Android kurun. İnternetten telefonunuzun ROM'unu bulup indirin. Sonra bilgisayara bağlayıp kurun.
ROM kurmadan önce dosyalar gözüküyor ise Fotoğraf vb. alıp kurabilirsiniz. Yoksa da yapacak bir şey yok deyip direkt Android'i kurun.
👍 1
Niçin root attınız ?Merhaba telefonum (galacy c7 sm-7000) oynarken birden kapandı şarja taktım dün root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum pek takmamıştım bugün geldi ve odin mode kalmış telefonum nasıl kapatıcam?
Sorunun cevabı önceki mesajlarda var.Captain Price 123 dedi: ↑Niçin root attınız ?
👍 1
Smart switch8.0 hangisini indiriyim
Yönetici tabiri Linux/Android için yanlış bir tabidir. Bu iki ekosistemde superuser(su)/yada kök(root) izni tabirleri doğrudur. Yönetici tabiri Windows için geçerlidir.Drift King dedi: ↑Root atmak demek yönetici olmak demektir. Bilmediğiniz için ne alaka dediniz. Root Linux kernelinde olan bir şeydir. Yönetici olmaktır. Yani söz sahibi olmaktır.
👍 3