İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk

Telefonunuz dinleniyormu???...

muratflash26.05.200917 cevap24.858 görüntüleme
#1
TELEKULAĞA KARŞI PROGRAM:
İnternetten indirilebilen 4 yazılım ile cep telefonunuzun dinlendiğini hemen anlayabilirsiniz... Yüklemek sadece 5 dakika sürüyor....
....................

Türkiye'de peş peşe ortaya çıkan telefon dinlemeleri hemen herkeste paranoya varatırken, yasal olmayan dinlemelere karşı uzmanlar yazılım programları hazırladı. Cep telefonuna yüklenen bu yazılım programları, yasa dışı dinlemelere karşı cep telefonuna mesaj veya sesli sinyal göndererek, telefon sahibine dinlendiğini haber veriyor.

Symbian işletim sistemli telefonlara yüklenen celltrack, net monitör, field test cell info adlı programlar, yasa dışı dinlenen cep telefonlarına farklı bir sinyal göndererek, uyarı yapıyor. Sinyal alındığında ve program açıldığında cep telefonunun sahibi, telefon ekranında hücre bilgilerini rahatlıkla görebiliyor.

BİLGİSAYAR İÇİN DE VAR

Sinyal alındığında ve program açıldığında telefon ekranında Turkcell 01, Telsim 02 ve Avea 03 yazısının görülmemesi veya başka rakamların yer aldığının görülmesi telefonun dinlendiğini ortaya koyuyor. Symbian işletim sistemli cep telefonlarının bir kısmı ise yazılı mesaj yerine sinyal vererek sesli uyarı yapıyor.

4 yazılım programı internetten indirilebiliyor. Her yazılım için ayrı ayrı sayfa bulunan internet üzerinden bu programı indirip, cep telefonuna yüklemek ise sadece 5 dakika sürüyor.

Bu yazılım sistemleri sayesinde bilgisayara girip bilgileri çalan ve bilgisayarları kontrol altında tutanların tespiti de mümkün. Ayrıca bu yazılım programları ile bilgisayara müdahale edildiği de anında anlaşılıyor.

UZMANLAR NE DİYOR?

Yasal dinlemeyi tespit imkansız.
Cep telefonunuz dinleniyorsa voltaj düşer, dikkatli olun.
Kare 31 kare yazarak kendi numaranızı çevirip dinlenip dinlenmediğinizi öğrenirsiniz.
Telefon kapalıyken dinlenme iddiaları ise hayal mahsulüdür. KAYNAK
Cevaplar
#2
Bunlar yalan,

sarı çizmeli mehmet ağa sizin telefonunuzu dinleyemez.

Telefonu kanunen dinlenen biri olabilme şansınız varsa burda değil ergenekon mahkemesinde olurdunuz.

Not: erkenekon dan anlamam, sadece terorist şerefsiz olduklarını bilirim...
#3
adem54 dedi: ↑
Bunlar yalan,

sarı çizmeli mehmet ağa sizin telefonunuzu dinleyemez.

Telefonu kanunen dinlenen biri olabilme şansınız varsa burda değil ergenekon mahkemesinde olurdunuz.

Not: erkenekon dan anlamam, sadece terorist şerefsiz olduklarını bilirim...
sana katılıyorum abi hatta ergenekondada katılıyorum bende senin bildiklerini biliyorum işte:D
#4
Bizim gibi garibanları kim, niye dinlesin?
#5
Benimde telefonum dinleniyo.Zavallı çok yorulmuştu tatil onunda hakkı:D
#6
ben karşı değilim abicim devlet dinlesin herkesi suçlu takibinde yada tespitinde bu kadar faydalı ise yapılsın.zaten dinleme denilen şey telefonun öbür ucunda bir adam yok heralde.echelon sistemine benzer bilgisayarın taradığı ses yada anahtar kelimelerin geçtiği konuşmalar kaydediliyodur.
#7
dinlenemeyecek telefon yoktur. başarı da çalıştım yıllarca oradan biliyorum :sleep:
#8
#31#kendi numaranı yazarak nasıl dinlediğimizi anlıyoruz ben anlamadım. Çünkü bunu yaptıgımda haliyle telefon meşgul çalıyor? Acaba dinlenen telefonlarda başka birşey mi oluyor?
#9
Kimseden gizlimiz saklımız yok dinleyen dinler sanki devlet sırrı saklıyoz
#10
İşin anlamadığım tarafı diyelim sizi dinliyorlar..ondan sonra ne yapacaksınız?
Gidip,kardeşim ayıp değil mi beni niye dinliyorsunuz mu diyeceksiniz:)
#11
Ajda Pekkan'ın şarkısı var. Palavra Palavra Palavra :)
#12
s.a. telefon dinleniyor kelimesini bayadır duyuyoruz bu din lenme ise hangi dine uyuyorlar kuralları nedir,islam dini ise herkesin din lenmesini tavsiye edıyorum.
#13
dinleyen dinlesin gayrımeşru iş çevirmeyenler dinlenmekten niye korksunki
#14
Yorumlara bak, ama doğru burası muz cumhuriyetiydi:)
#15
O zaman telefon dinlemenin ne sırrı kaldı ? Saçma + palavra bence..
#16
Öyle "devlet herkesi dinler" gibi salakça yorumlara gerek yok. Nitekim İlhan Selçuk açtığı davayı kazanmıştır ve Ergenekon savcıları suçlu bulunmuştur.

Devlet bile olsa özel hayata müdahele söz konusu olamaz...
#17
Benim telefonumu kim dinlesin ya :D
#18
4 sene önceki konuyu hortlatmışsın :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.