İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Uydu Teknolojileri ve TV / Radyo Yayıncılığı
  4. TV / Radyo Dünyası
TV / Radyo Dünyası

Telegol atv'de!

AliA28.11.201315 cevap5.990 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1


tv8'deki yayınına son verilen programın yeni kanalı belli oldu.

Serhat Ulueren'in sunduğu, Kaya Çilingiroğlu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak'ın yorumcu olarak yer aldığı 'Telegol' programı tv8'deki yayınına son verilmesinin ardından atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Medyatava


Medyaradar'a konuşan Serhat Ulueren tv8 ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek,"Henüz uzlaşma sağlanamadı. Çünkü tazminatlar konusunda aramızda uçurum var. Bütün kanal çalışanları dava açma yolunu seçmiş durumda. Çünkü tazminat ödemelerinde yüzde 40'lık eksiklik var. Ben de spor servisi adına dava açma yanlısı değil uzlaşma yanlısı olduğumu kanal yönetimine bildirdim. Avukatlarından haber bekliyorum" dedi.

Bazı internet sitelerinde yeralan atv ile anlaştığı yolundaki iddiaları ise yalanlayan Serhat Ulueren, "Kimseyle yüzyüze bir görüşme gerçekleştirmiş değilim. Daha tv8 defterini kapatmadık. Hiçbir kanalla anlaşmış değiliz" şeklinde konuştu.

MEDYARADAR/ÖZEL
Cevaplar
2010'den beri5.556 mesaj
#2
Bomba :D
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#3
Biri anlaştı diyor, öbürü yalanlıyor. :D

atv yanlış bir seçim olur. FOX'a geçsinler. :D
2009'den beri18 bin mesaj
#4
acunun bunları bertaraf edeceği belliydi :)
2013'den beri532 mesaj
#5
atv de çok daha rahat sallayabilerler, nede olsa hizmet ettikleri kesimin kanalı. Hakaret etseler RTÜk ceza bile vermez.
2008'den beri21 bin mesaj
#6
bazı yorumlar güldürücü.
2009'den beri11 bin mesaj
#7
Sedyeler, muzlar da taşınıyor mu? :D
2006'den beri4.290 mesaj
#8
arsenik dedi: ↑
Sedyeler, muzlar da taşınıyor mu? :D
bunlar yemek programı yapsın.gerçi bunlardan bir cacık olmaz ama.:D



- - - Mesaj Güncellendi - - -

2012'den beri399 mesaj
#9
Adamlar full Fenerbahçe'yi eleştiriyor , saçma sapan yorumlar hele şu erman toroğlu yokmu aziz yıldırım onu attı diye boş boş konuşuyor.Bi aralar Fenerbahçe'nin parası yok diyordu yazın :D Acun en iyisini yaptı.
2008'den beri14 bin mesaj
#10
Abi atv satılmıyorsa yani şuanki yönetim devam ediyorsa bu programı alacaklarını hiç sanmıyorum..
Ama yok atv el değiştiriyorsa ve yönetim değişikliği olduysa bu programı gerçekten alıyor olabilirler..
Bence Çalık ın yönetimi bu programa prim vermez.
Bide bu haber portallarınada hiç güvencim yok ben çok yalan haberlerini gördüm.
2009'den beri3.815 mesaj
#11
daha da atv izlenmez gardaşşş :D :D
2011'den beri4.314 mesaj
#12
godofnight dedi: ↑
Adamlar full Fenerbahçe'yi eleştiriyor , saçma sapan yorumlar hele şu erman toroğlu yokmu aziz yıldırım onu attı diye boş boş konuşuyor.Bi aralar Fenerbahçe'nin parası yok diyordu yazın :D Acun en iyisini yaptı.
Aynısı Beyaz Futbol icinde gecerli adamların işi ful Galatasraay saldırmak bunlarda gitsin böyle adamların futbol dan men edilsin.
2008'den beri8.662 mesaj
#13
Yok Devenin Nalı.
Hiç İhtimal vermiyorum.:)
2008'den beri7.675 mesaj
#14
Yazııııkk.
2013'den beri981 mesaj
#15
Hangi kanal olsa izlerim
2013'den beri532 mesaj
#16
Dün gece bir alışkanlıkla Tv8 açtım. Reklam vardı, kanalı değiştirmeden reklamın bitmesini beklemdim. Birde ne göreyim, Tv8 film yayınlıyor.O an jeton düştü, ve bir iç ses "bunlar kovulmuştu ya" dedi.
O an buruk bir sevinç içimi kaplamıştı.Çünkü Erman acaba bu gece nasıl saçmalayacak diye merak içindeydim.
Öğrenemedim maalesef :(

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.