İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Thomas Doll kovuldu!

AliA17.10.20101 cevap1.117 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1


Bir bilet daha kesildi!


Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll'un görevine son verildi! Başkent temsilcisi son maçında sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olmuştu.

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.

Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.

Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

DOLL'UN KARNESİ

Gençlerbirliği bu sezon Doll yönetiminde 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı siyahlılar geçen sezon ise Doll yönetiminde 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile sezonu 10. sırada tamamlamıştı.

Lig TV
Cevaplar
2007'den beri4.548 mesaj
#2
Teşekkürler doll:)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.