İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Topal-Güiza gerçeği!

AliA02.03.20115 cevap1.197 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1
La Liga'da Valencia formasıyla ülkemizi başarıyla temsil eden Mehmet Topal için Fenerbahçe'nin, Güiza artı para teklif edeceği iddası bugün basınımızda yer aldı.



Fenerbahçe'nin Mehmet için harekete geçtiği ve bu transferi bitirmek istediği belirtildi. Editörümüz Hilmi Sever, bu konuyla ilgili İspanya'da bulunan Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak ile görüştü.

Altıparmak, böyle bir transfer girişiminden haberi olmadığını ve Mehmet'in İspanya'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Batur Altıparmak'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Bugün bir gazetede çıkan haberde, Fenerbahçe'nin Valencia'da forma giyen oyuncumuz Mehmet Topal ile ilgilendiği yazıyormuş. Bu konu ile ilgili Fenerbahçe'den herhangi bir istek ya da herhangi bir görüşme olmamıştır. Mehmet Topal, Valencia gibi önemli bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutludur. Valencia Kulübü de Mehmet'in her geçen gün artan performansından çok memnundur. Kısaca ortada bizim açımızdan böyle şey mevcut değildir."

Sporx

İşte o haber:



İki sezondur gönderilmesi düşünülen ancak talibi çıkmayan Güiza olayında mutlu sona yaklaşıldı. Yönetim, Valencia ile Mehmet-Güiza takası için masaya oturuyor.

Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray ile yollarını ayırıp Valencia’ya giden ve İspanyol ekibinde kısa sürede onbirin değişmezleri arasına giren Mehmet Topal için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’in, geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen ve 2012 Mayıs’ında kontratı sona erecek olan Daniel Güiza’yı, Mehmet Topal karşılığında Valencia’ya teklif edeceği öğrenildi. Takas formülüyle Valencia’nın kapısını çalacak olan Fenerbahçe Yönetimi’nin olumsuz bir yanıt alınması halinde bir miktar da para önerisiyle teklifi geliştirmesi bekleniyor.

Fanatik
Cevaplar
2007'den beri2.398 mesaj
#2
bence gelmez diyip tartışmayı başlatıyorum :D
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#3
Fanatik sever böyle haberleri.
cemshit
2009'den beri60 mesaj
#4
gelir diyerek tartışmayı alevlendirmek isterdim ancak gelmez be
2008'den beri13 bin mesaj
#5
Mehmet'e hakaret olmuş. :)
2009'den beri348 mesaj
#6
fanatik ve fotomaç ın nasıl haber yaptığını gayet iyi biliyoruz :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.