İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Torres'e 60 milyon

ridvan145216.06.20085 cevap1.087 görüntüleme
2007'den beri2.594 mesaj
#1


Torres kulübünde memnun olduğunu bir yere gitmeyeceğini açıklasa da, News of the World'e göre Chelsea son bir şansını denemek istiyor.

İspanya'nın İsveç'i 2 - 1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan ve oynadığı oyunla futbolseverleri büyüleyen Fernando Torres,
Euro 2008'deki performansı dışında transfer söylentileriyle de gündemi meşgul ediyor. Haberlere göre; Atletico Madrid'den Liverpool'a geldiği ilk sezonda muhteşem bir dönem geçiren İspanyol golcüyü transfer etmek için pek çok dev pusuda bekliyor.

Bu söylentiler karşısında sessiz kalmayan Torres ve Liverpool yöneticileri, haberlerin gerçekleri yansıtmadığını dile getirdiler. Özellikle El Nino, yaptığı açıklamada Liverpool'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve ayrılmayı aklının ucundan dahi geçirmediğini dile getirdi.

Chelsea kulak asmıyor

Scolari ile birlikte bu sezon kıl payı kaçan başarıları gelecek yıl yakalamak isteyen Chelsea, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek istiyor. Maviler'in listesindeki en önemli hedeflerden biriyse Liverpoollu golcü. Bu transge konusunda bir açıklama yapan çiçeği burnunda Chelsea Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari şunları söyledi: "Torres'i Liverpool'dan koparmak bizim adımıza gerçekten çok zor bir sınav olacak. Yapılacak yüksek bir teklif Liverpool'un patronlarını ve Torres'i oturup düşünmeye itecektir. Bunun sonucunda da belki de hedifimize ulaşırız."

Sizce Filozof lakaplı Brezilyalı'nın bu fikri gerçeğe dönüşüp Torres üzerindeki formayı değiştirecek mi?

http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=737096
Cevaplar
2008'den beri6.377 mesaj
#2
Liverpool Torresi satmaz çünkü David Villa'yı almaya çalışıyorlar bugünlerde , düşünsenize David Viila ve Fernando Torres acıyorum rakip defans ve kaleciye :)
2007'den beri1.133 mesaj
#3
maxxdump dedi:
David Viila ve Fernando Torres acıyorum rakip defans ve kaleciye :)
Allah göstermesin adamlar suikast yapar gibi harcarlar takımı 10 dkda :D
2007'den beri2.775 mesaj
#4
Torres ve Villa gibi iki forvet bir milli takımda yüzyılda bir yanyana gelir :)
2006'den beri1.572 mesaj
#5
Torres gelmesin bence ...
2008'den beri6.377 mesaj
#6
JuLiuSiuS dedi:
Torres ve Villa gibi iki forvet bir milli takımda yüzyılda bir yanyana gelir :)
ne mutlu bize ki o yüzyılda yaşıyoruz ve canlı canlı izliyoruz Torresi ve Villayı :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.