İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Tuncay'ı çabuk benimsediler!

AliA07.09.20091 cevap1.001 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1
TUNCAY'I ÇABUK BENİMSEDİLER..

İngiltere’de küme düşen Middlesbrough’dan, Premier Lig ekibi olan Stoke City’ye transfer olan milli yıldızımız Tuncay Şanlı, yeni kulübünde de şimdiden çok sevildi.

İngiltere’de küme düşen Middlesbrough’dan, Premier Lig ekibi olan Stoke City’ye transfer olan milli yıldızımız Tuncay Şanlı, yeni kulübünde de şimdiden çok sevildi.

Tuncay Şanlı’nın takımı Stoke City’nin resmi internet sitesi, “Tuncay’ın Türk lokumu” başlığıyla, Milli Takımımızın Estonya’yı 4-2 mağlup ettiği 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçının haberini ziyaretçilerine sundu.

“5 Milyon Poundluk yeni transferimiz Tuncay, Estonya maçının kahramanıydı” şeklinde başlayan haberde, oyuncunun 2 gol attığı ve maçın kazanılmasında büyük rol oynadığı duyuruldu. Türkiye’nin gruptaki yerinden ve Dünya Kupası’na katılma şansından da bahsedilirken Tuncay’dan sık sık “Türklerin kaptanı” olarak bahsedildi.



KAYNAK
Cevaplar
2005'den beri19 bin mesaj
#2
gollerine devam edecektir eminim

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.