Sizce Apple, önümüzdeki 5-6 ay içinde Türkiye pazarında indirime gider mi? Yaklaşık 2-2.5 ay önce Tim Cook böyle bir açıklama yapmıştı ama henüz bir kıpırtı yok.
Türkiye Pazarı
Cevaplar
İndirime gider benceSizce Apple, önümüzdeki 5-6 ay içinde Türkiye pazarında indirime gider mi? Yaklaşık 2-2.5 ay önce Tim Cook böyle bir açıklama yapmıştı ama henüz bir kıpırtı yok.
Ozellikle yazin yaparlar diye düşünüyorum
Çok fazla pahalı oldu ürünleri ki bu durum fazla sürmez gibi bellide olmaz Tr pazarında satış azalınca indirim yoluna girecektir. Bu denli bir girişim olabilir.
Duyun sesimizi Tim Bey, isyan ediyoruz isyan ?
İndirime gidilecek bence yakın zamanda. değişim fiyatlarında düşüş oldu biliyorsunuzdur.
ürünleri sağlam mac kullanıcısyım iyiki dolar yükselmeden önce aldım şimdi 2 katı fiyat. 4600 almıştım bakıldığında 8.150 farka bakın. Sağolsun abim uyardı hemen al yükselecek diye iyiki almışım. şimdi çok zor almak..
apple sazan.avinda lider indirimi unutun.