İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Twitter'da Mafya Hesaplaşması!

Konu bilgisi

1cevap
1.536görüntüleme
12.2009açıldı
05.12.2009son cevap

#1
Twitter git gide farklı sektörlerde popüler olmaya devam ediyor. Son olarak, Amerika'daki mafyaların Twitter üzerinden birbirleriyle iletişime geçtiği belirtildi.

Twitter'ın popülerliği artık internet sınırlarını aşalı bir hayli oluyor. Dünya haberleşme ağının yeni nesil temsilcileri arasında gösterilen Twitter artık mafya tarafından da abluka altına alındı. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki mafya üyelerinin, Twitter üzerinden iletişime geçtiği, düşman mafyaların da buradan birbirlerine istihbarat topladığı belirtildi. New York Polis Departmanı tarafından mercek altına alınan Twitter hesapları, tek tek incelenecek ve detaylı bir rapor hazırlanacak.
NYPD, bu işi, "tıpkı telefon kayıtlarını dinlemek gibi" olarak tanımlıyor ve iletilerin bazılarının şifreli olduğunu söylüyor. Twitter'ın popülerliğinin mafyaya kadar erişmesi ise internet suçlarının yeniden gözden geçirilmesi konusunu gündeme taşıdı. Mafyaların birbirleriyle laf dalaşına da girdikleri Twitter hesapları, korumalı hesaplardan oluşuyor ve takipçileri sadece kendileri oluyor. Yani dışarıdan takipçi kabul etmiyorlar.

:: Bu konu hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşın

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
Çok ilginç...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam