İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Mobil Dünya
  4. IOT / Giyilebilir Cihazlar
IOT / Giyilebilir Cihazlar

Ucuz kulaklık önerisi

EtiJhin30.07.20204 cevap993 görüntüleme
#1
100-150 tl arası oyun oynarken, müzik dinlerken beni üzmeyecek ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık önerirmisiniz.Bir tane kablolu bir tane kablosuz önerirseniz iyi olur.
Cevaplar
#2
EtiJhin dedi: ↑
100-150 tl arası oyun oynarken, müzik dinlerken beni üzmeyecek ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık önerirmisiniz.Bir tane kablolu bir tane kablosuz önerirseniz iyi olur.
Kablosuz Qcy T5.
Kablolu soruyorsanız şuana kadar hep m.original kullandım ama 10 tl mi ne fiyatı. Onun dışında beats ep var ama 500'e yakındı o da. Bütçenize uygun kablolu kulaklık test etmediğimden yardım edemeyeceğim.
#4
Kablolu olarak kulak içi jbl c100sl tavsiye ederim kullanıyorum ve memnunum, kablosuz olarak Xiaomi earbuds s bakabilirsiniz çevremde bir kaç kişi kullanıyor memnunlar.
#5

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam