İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Ufukta Nexus 10 Var

Alengirli09.10.20123 cevap995 görüntüleme
#1
Ufukta Nexus 10 Var



Google ve Samsung, bu kez de iPad'in domine ettiği 10 inçlik tablet pazarını hedefleyerek güçlerini birleştiriyor. İşte Nexus 10 tablet hakkında duyumlarımız.
Cevaplar
#2
Google firmasinin tablet isine el atmasi fiyat acisindan cok iyi oldu, ipad cok pahali, bilgisayar mi alalim, ipad mi, google tableti kac lira, apple tableti kac lira.
#3
Çin mallarının teknik desteği türkiyede olsa ne samsunga bakarım ne googlea. çin min ama en ucuza en kaliteli tableti yapıyorlar.
#4
goodtornado dedi: ↑
Google firmasinin tablet isine el atmasi fiyat acisindan cok iyi oldu, ipad cok pahali, bilgisayar mi alalim, ipad mi, google tableti kac lira, apple tableti kac lira.
Kesinlikle çok doğru bir bakış açısı. Şu anda Türkiye'de bile neredeyse giriş seviyesi telefonlar fiyatına Nexus 7 alınabiliyor. Keşke aynısını bir sonraki Nexus telefonunda da yapsalar.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.