Sevgili forum üyeleri merhaba. Bu aralar uyku düzenim inanılmaz bozuldu ve düzeltmek için ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün düzeltmek için yatağa erken gittim ama yaklaşık 4 saattir uyuyamadım ve uyuyamayacağım gibi. Bir öneriniz var mı? Acaba bugün hiç uyumadan eski yatış saatime kadar dayanabilirsem düzelebilir mi? (Beynim patlatacak gibi. Bu kafayla ders çalışmayı bırak yemek bile yiyemem)
Uyku Problemi
Cevaplar
Hiç uyuma. Aksam 8-9'a kadar dayanmaya çalış. Sonrasında uyur, sabah uyanırsın.
👍 2
Hadi bakalım deneyelim ama o zaman uyuduğumda 20 saat uyumam herhaldeHiç uyuma. Aksam 8-9'a kadar dayanmaya çalış. Sonrasında uyur, sabah uyanırsın.
Veyahut bir diğer çözüm de sabah 9'a alarm kurmak. Ama 9'da kalkmak zorundasın. Aksam da 11 gibi cok rahat yatarsın.
Maksimum 12 14 saat uyursun cok yorgun değilsen.Hadi bakalım deneyelim ama o zaman uyuduğumda 20 saat uyumam herhalde
👍 2
Yatabilsem 9 da kalkarım. Uykuya dalamıyorum nedense. Sonra öğlen bir uyuyorum gün bitiyor.Veyahut bir diğer çözüm de sabah 9'a alarm kurmak. Ama 9'da kalkmak zorundasın. Aksam da 11 gibi cok rahat yatarsın.
Yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar bu sorunu yaşıyordum . Sabah uyuyup akşam uyanıyordum benim dengem tam olarak şaşmıştı. Fakat bir gece yine uyuyamadım, sabah uykum geldi fakat bu seferde vücuduma karşı direndim ve ben kapatmadım gözlerimi ve gece ye kadar dayanıp uyudum . Sabah uyandım ve 2 gün üst üste bunu tekrarlayınca düzenim oturdu . Kesinlikle tavsiye ediyorum , bende konu açmıştım ve forum yardımlarıyla başardım :) dene zarar gelmez .Sevgili forum üyeleri merhaba. Bu aralar uyku düzenim inanılmaz bozuldu ve düzeltmek için ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün düzeltmek için yatağa erken gittim ama yaklaşık 4 saattir uyuyamadım ve uyuyamayacağım gibi. Bir öneriniz var mı? Acaba bugün hiç uyumadan eski yatış saatime kadar dayanabilirsem düzelebilir mi? (Beynim patlatacak gibi. Bu kafayla ders çalışmayı bırak yemek bile yiyemem)
👍 1
Tamamdır o zaman deniyorumYaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar bu sorunu yaşıyordum . Sabah uyuyup akşam uyanıyordum benim dengem tam olarak şaşmıştı. Fakat bir gece yine uyuyamadım, sabah uykum geldi fakat bu seferde vücuduma karşı direndim ve ben kapatmadım gözlerimi ve gece ye kadar dayanıp uyudum . Sabah uyandım ve 2 gün üst üste bunu tekrarlayınca düzenim oturdu . Kesinlikle tavsiye ediyorum , bende konu açmıştım ve forum yardımlarıyla başardım :) dene zarar gelmez .
En temizi o zaman aksama kadar uyanik kalmak dostum.Yatabilsem 9 da kalkarım. Uykuya dalamıyorum nedense. Sonra öğlen bir uyuyorum gün bitiyor.
👍 1
3 günde çözebilirsin.1. gün sabah 11e kadar dayan sonra uyu akşam 7 de kalk. 2.gün öğleden sonra 4 e kadar dayan gece 12 de kalk. 3.gün gece 11 e kadar dayan sabah 7 de kalk. Uykuyu bekleyerek vs çözmen çok zor olur. Tek günde çözmek istiyor isen saat kaçta uyursan uyu sabah 8 de birisi zorla kaldırsın. Ve bir daha uyuma ta ki gece 11.30 a kadar
👍 1
Bugün tek günde halletmeyi deneyeceğim eğer dediğiniz gibi zorlanırsam dediklerinizi yapmaya çalışacağım.3 günde çözebilirsin.1. gün sabah 11e kadar dayan sonra uyu akşam 7 de kalk. 2.gün öğleden sonra 4 e kadar dayan gece 12 de kalk. 3.gün gece 11 e kadar dayan sabah 7 de kalk. Uykuyu bekleyerek vs çözmen çok zor olur. Tek günde çözmek istiyor isen saat kaçta uyursan uyu sabah 8 de birisi zorla kaldırsın. Ve bir daha uyuma ta ki gece 11.30 a kadar
Ben de şu aralar pc başında biraz fazla kalmaya başladım şu mavi ışık olayı tüm uyku düzenimi alt üstü etti. Geçen hafta bunu söyledim bi arkdaşa o eczaneden muz kabuğu ekstreli bi ürün almış Dynavit Banana diye yeni çıkmış galiba. Onu kullanıyorum bi haftadır ve ciddi ciddi daha kesintisiz ve kaliteli uyumaya başladım. Şimdilik ona devam edecem galiba. Hiç yoktan bitkisel takviye daha zararsız olur diye düşündüm.
👍 1