İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. Multimedia / Ses - Görüntü - Video
Multimedia / Ses - Görüntü - Video

Video Oynatamıyorum

NuRummm25.03.20132 cevap1.593 görüntüleme
2009'den beri8 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim pek siteyi kullanmayı bilmiyorum bugün yeni bir laptop aldım . Eve gelip çalıştırdım youtubeden video açtığım zaman 1.30 dakika kadar oynayıp başa sarıyor yada takılıyor hiç ilerlemiyor . Kanal d yi açıp herhangi bir diziye tıklıyorum birkaç saniye çalışıp tıkanıyor . Yada sürekli doluyormuş gibi görünüp açılmıyor . Bütün tarayıcılarda sorun aynı . Bu benim çözebileceğim birşeymi yoksa aldığım yere gerimi götüreyim ? bir iki defada takıldı çünkü donarmış gibi olup geri düzeldi . Facebooku açtığım zaman ise veriler eksik oluyor sohbet kutusu eksik oluyor mesaja tıklıyorum 2 -3 defa yenileyince düzeliyor ne yapmam lazım .
Cevaplar
2013'den beri122 mesaj
#2
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun Flash player in güncel mi?
NuRummm Konuyu açan
2009'den beri8 mesaj
#3
Chrome ve internet exp. var . Servise götürdüm bir sorun yok net yavaş size öyle gelmiş dediler :D . Daha sonra sony i aradım ordan önce format attırıp yazılım felan güncellettirdiler talimat vererek . Sorun şuan çözüldü. Yazılımda sorun var sanırım çünkü bazen shackwave bozuldu felan yazıyor .

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.