İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Mobil Dünya
  4. Mobil Operatörler ve Kampanyalar
Mobil Operatörler ve Kampanyalar

Vodafone Telefon Kampanyası?

ExCeLLeNT11.04.20115 cevap6.783 görüntüleme
2009'den beri5.774 mesaj
#1
Millet şimdi ben şu vodafonenin 11 tllik kampanyası var ya hani telefon veriyor onlardan almayı planlıyorum.

Verdikleri telefonlar şunlar

HTC Desire HD
Nokia N8
Nokia C6-01
Samsung Wave 2
HTC HD Mini

Şimdi bu kampanyanın detayları neler alırsam ne gibi kazık yeriz ?

Bir de bu telefonların hangisi daha iyi Wave 2 diye düşünüyorum ama yani tasarımı çok hoşuma gidiyor birde.Ama sizce hangi telefon daha iyi ve de yiyeceğim kazık ne kadar ?

Bir de bir bayideki adam kullandığın faturalı hattın üstüne 11 tl ekleniyor öyle ödüyorsun demişti (15 tl:150 dklik hat)fazla konuşmam eh lise öğrencisi,mesaj attığım da yok)diğeri de dedi ayda 99 tllik hat alıyon üstüne 11 tl işte burda kaldım herşeyiyle detaylı açıklarsanız makbule geçer.
Cevaplar
2008'den beri1.217 mesaj
#2
vodafone red üyesi olman gerekio bildiğim kadarıyla 120 den asagı fatura gelmio anlıcan kol gibi
2007'den beri2.398 mesaj
#3
ben bu telefonlardan nokia n8 için gidip konuştum.ama vodafone değil türkcell için gittim.türkcell bayiğinde söylenene göre cevaplıyım.en az 1 yıllık faturalı hattın olması gerekir dediler.telefon şu anda piyasada ortalama olarak 1100-1150 tl aralığında.türkcell taahhüt ile 1200 tl gibi bir fiyata veriyo.her ay faturana ekleniyo aylık ücret.250mb internette telefonuna tanımlanıyo.aylık olarak 250mb internet kullanmış oluyosun ek olarak.kampanya iyi sayılır.ama vodafone için aynı şartlar geçerlimi bilmiyorum.
2008'den beri5.667 mesaj
#4
hiç bulaşma 500 tl lik telefon sana 1 milyara yakın bir rakamla geliyor ve sana faturalı hat imzalatıyor vergilerle beraber artık gerisini sen düşün:)

Dürümcüde Çalışan arkadaş vardı turkcelden iphone 4 aldı 4 milyara yakın bir rakama geldi telefon bide faturalı hat ohhhh adam kaktı telefonu 1.250 ye sattı :)
2009'den beri5.744 mesaj
#5
Bence kampanyalı diyolar ama %50 daha fazlasına geliyor telefon.
2011'den beri5 mesaj
#6
Sizin yerinizde olsam 850 TL civarı 2 yıl garantili wave 2 alırım. Daha sonra vodafone nun 8 Tl ye sınırsız internet almanız.Hızı düşürüyorlar ama e-mail, widget gibi temel kullanım webde gezme v.s video izlemek hariç herşeyi biraaz yavaşda olsa yaparsınız.
Ama ben bilgisayarımı cepten internete bağlayacam video ve 3g nimetlerinden bol bol faydalanacağım derseniz en az 1 gb internet gerekirki buda kampanyalı daha ucuza gelir.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.