İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Fenerbahçe
Fenerbahçe

Volkan’a ne oldu?

cevher2116.03.20135 cevap1.014 görüntüleme
2007'den beri76 mesaj
#1
Fenerbahçe’de herkes Volkan Demirel’in performansındaki düşüşü merak ediyor.
Geçen sezonlarda çıkardığı toplarla takımına büyük katkılar sağlayan milli kalecinin son haftalardaki şaşırtıcı halinin altında sezon başında omuzunda yaşadığı sakatlığın yattığı bildirildi.

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa finalinde sol omuzunda yırtık tespit edilen tecrübeli file bekçisinin ameliyat olması gerekiyordu. Ancak Volkan sezonu kapatacağı için operasyonu reddetti. Yapılan tedavi ve iğnelerle maçlara çıkan milli oyuncu kısmen iyileşse de form çizgisi giderek aşağıya indi.
Volkan’ın omuzundaki problem yüzünden yeterince çalışamadığı, maçlarda daha ciddi bir sorunla karşılaşma korkusu yaşadığı belirlendi. Bu yüzden sahada ürkek ve çekingen davranan, hareket kabiliyeti çok sınırlı olan milli kalecinin tüm hareketleri kontrollü yapmaya çalışması ciddi hataları da beraberinde getiriyor. Omuzunun üzerine her düştüğünde tedirgin olan Volkan’ın psikolojik olarak da sıkıntıya girdiği, ancak Fenerbahçe’yi zor dönemeçte yalnız bırakmamak için fedekarlık yaparak sahaya çıktığı kaydedildi.

Kaynak

Yorumum
Artık onuru varsa kaleyi arkasındaki gençlere bırakması lazım.
Elazığ maçını hatırlayın.
uefada en son yediği golu hatırlayın. sakın kimse fedakarlık yapıyor demesin. tamamen zarar veriyor fenerbahçeye.
Rakip takım şut çekmesin diye maçı izlediğimiz yerden kasılıyoruz artıkın buna bi son vermesi lazım.
Cevaplar
2009'den beri13 bin mesaj
#2
Konu açıldı.
cevher21 Konuyu açan
2007'den beri76 mesaj
#3
tşk ederim hocam
2009'den beri13 bin mesaj
#4
Rica ederim. :)
2011'den beri2.745 mesaj
#5
Bir sıkıntısı var ama sakatlıkla alakalı olabilir.kaleye çekilen şutlarda donup kalıyor hiçbir refleksi yok
2006'den beri4.290 mesaj
#6
bu omuzundaki sorundan sonra.çok düştü performansı.ameliyat olmadı.cengaverlik yapyım dedi.tam tersi takıma zarar verdi.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.