İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. İnternet Tarayıcıları / Web Browser
İnternet Tarayıcıları / Web Browser

VPN Öneri

LuciferM04.04.20182 cevap1.411 görüntüleme
2017'den beri129 mesaj
#1
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da olduğu gibi kaliteli ve bedava olan vpn programı var mı acaba ama browser üzerinde değil. Ya da önerebilceğiniz fiyatı pahalı olmayan vpn servisi var mıdır?
Cevaplar
2013'den beri2 mesaj
#2
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da olduğu gibi kaliteli ve bedava olan vpn programı var mı acaba ama browser üzerinde değil. Ya da önerebilceğiniz fiyatı pahalı olmayan vpn servisi var mıdır?
Efendime soyliyeyim biz iranda sayfon yada hotspotshield kullaniyoruz.
2019'den beri8 mesaj
#3
Merhabalar.
UYAP sistemine aynı e-imza ile 2 bilgisayardan aynı interneti kullanarak giriş yapabiliyorum. Fakat bu işlemi farklı internet kullanıldığı zaman aynı e-imza ile giriş yapıldığında son giren kişi giriş yaptığında ilk giren kişiyi sistemden atıyor.
2 bilgisayar arası VPN oluşturmak istiyorum ama nasıl yapacağım. Program öneriniz varmıdır. yada başka bir çözüm önerisi.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.